[MT Ankara ve MT Bolu] Beypazarı Gezisi 22 Nisan Pazar 08.30 - Detaylar: Sayfa 17

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok ümmet abicim.. Gezi 22 Nisan Pazar Günü Kesin Olarak Gerçekleştirilecektir...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pardon pro dayı hepsını okumadan yazdım....ama benım ıcın ıyı bı fırsat sanırım bı sonrakı hafta yapılması.....

arkadaslar yanı motorsuz artcı arkadaslar size seslenıoom....ben motorla 2 tene artcı alabılırm....aldımda yanı... :cherry:

sızden ufak bı ıstegım ankya geldımde gelın bızım eve bana ecık yardım edın motoru toplamamda....butun parcalar hazır sadece yerlerıne takılcak ve marsa basılıp vuuu vuuuu dıye calıstırılcakk....yanı benım kardesım varda oda bi işe yaramıokı....oglanı ekeltrıkcıye gönderıyomşu kablodan alacaksın dıye örnegıde verıoom elıne...oglan gıdıo adaptör kablosu alıo gelıo....hanı telefon sarj makınalarının ıncecık kablolarından....ben buna guvenırsem daha bızım caddeden cıkmadan alıbeyın orda galırı :pr: :pr:

not:saka dıoom....ankya gelırsem tek basıma allederım.ama cift basıma olsa daha ıyı olurr :p

pro abi beni listeye yazmışta artçı olarak kim alcak artçi bilmiom:D yoksa yardım işi kolay:cat:

Bir araba daha gelse süper olacak. Birinizde araba varsa motorsuzları da alsa da ortaklaşa girişseniz benzin parası işine.

evet geçmiş olsun...
benim gelişim sallantıya düştü...
belli değil şu an adanaya gitme ihtimalim yüksektir...
haberiniz olsun...

Bolu Mt Toplanma Yeri

22 Nisan pazar günü için Beypazarı gezisi Toplanma yeri Kardelenin Önüdür Arkadaşlar.. Saat 08:30 da orada toplanacagız. 09:00 Da da kesin hareket edecegiz... Hava kosulu ne olursa olsun oraya kadar geliverin.. Eğer gidilmeyecek bi durum olursa orada kararlaştırırız topluca...

Tüh bi erginbayı tanıodum aranızdan! :queen: Beni bağrınıza basın ha gelince aranızda yabancı kalmıyım :rendeer: :)

ya gidin be...ben sizin gibi başı boş deelim evli barklı adamım...tatillerde aile öncelikleri doğuyor mecburen...
belli değil dedim siz direk gelmiyor diyosunuz helal olsun...

Belli değil demek senin gibi bir adam için "gelmiyorum" demektir kardeşim. Napalım, adın çıkmış 9'a inmez 8'e :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çoluk çocuk, hanım, kızarkadaş, sevgili vs geliyomu arkadaşlar :wiinkk:

Kandırabilirsem bizimkileri katılırz ailecek :mrgreen:

Çoluk çocuk, hanım, kızarkadaş, sevgili vs geliyomu arkadaşlar :wiinkk:

Kandırabilirsem bizimkileri katılırz ailecek :mrgreen:

Evet geliyorlar, birçok üyemiz eşiyle ve kız arkadaşıyla gelecek. Hatta Arkoman ve tayfası çoluk çocuk geleceklermiş. Havalar da yanımızda olursa süper olacak bu gezi :wiinkk:

gezıye gelmeyı bende ıstıyorum ama kesın gelıcem demeyım ..malum bi aksilik ne olur..pazar günü belki gelirim belki gelemem ama inş gelicem.sabah toplantı yerıne süprız yapsam olur galıba ..habersız gelsem yanii ..:queen: :queen:

baya kalabalık olduk sanırım.yarın yibaya gidip dizlik dirseklik flm bakıcam.

slm herkese yeniden ;))

Hoşbulduk arkadaşlar... Arkadaşlar yağmur yağmazsa kesin gelirim... Çünkü pantolonum yok açıkcası... Kemiklerime kadar islanmak istemiyorum inanın... Ayrıca Kardelen neresi yahuu... 08:30 Kardelen diyorsunuz da orası neresi acaba bilgilendirirseniz çoook sevinirim :silent:

Kardelen neresi yahuu... 08:30 Kardelen diyorsunuz da orası neresi acaba bilgilendirirseniz çoook sevinirim :silent:

birader ilk sf ilk mesaji okursan kafe's denmis,
neresi dersen esk. yolu mta nin karsisindaki opet benzinligi icinde bir cafe, kardelen diye biyer yok, o dedikleri bolu tayfasinin bulusma yeri

Son düzenleme:
Beyler Bu Geziye Kimler Katilacak Son Bir Liste Varmi...İLK MESAJA Neden Eklenmiyor...procum Ne Iş...kimler Geliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar