pardon pro dayı hepsını okumadan yazdım....ama benım ıcın ıyı bı fırsat sanırım bı sonrakı hafta yapılması.....
arkadaslar yanı motorsuz artcı arkadaslar size seslenıoom....ben motorla 2 tene artcı alabılırm....aldımda yanı... :cherry:
sızden ufak bı ıstegım ankya geldımde gelın bızım eve bana ecık yardım edın motoru toplamamda....butun parcalar hazır sadece yerlerıne takılcak ve marsa basılıp vuuu vuuuu dıye calıstırılcakk....yanı benım kardesım varda oda bi işe yaramıokı....oglanı ekeltrıkcıye gönderıyomşu kablodan alacaksın dıye örnegıde verıoom elıne...oglan gıdıo adaptör kablosu alıo gelıo....hanı telefon sarj makınalarının ıncecık kablolarından....ben buna guvenırsem daha bızım caddeden cıkmadan alıbeyın orda galırır:
r:
not:saka dıoom....ankya gelırsem tek basıma allederım.ama cift basıma olsa daha ıyı olurr![]()
Hiç şaşmadım mı neevet geçmiş olsun...
benim gelişim sallantıya düştü...
belli değil şu an adanaya gitme ihtimalim yüksektir...
haberiniz olsun...
Hiç şaşmadım mı ne:mrgreen:
Tüh bi erginbayı tanıodum aranızdan! :queen: Beni bağrınıza basın ha gelince aranızda yabancı kalmıyım :rendeer:![]()
Borusan Borusan duy sesimizi, işte bu Prometheus'un egzoz sesleri
O kadar çalışıp çabalıyoruz, BMW reklamı yapıyoruz, insan bari test motorunu verir al Prometheus kardeş gez diye. Hiç işte, nerdeeee :cherry:
Çoluk çocuk, hanım, kızarkadaş, sevgili vs geliyomu arkadaşlar :wiinkk:
Kandırabilirsem bizimkileri katılırz ailecek :mrgreen:
evet geçmiş olsun...
benim gelişim sallantıya düştü...
belli değil şu an adanaya gitme ihtimalim yüksektir...
haberiniz olsun...
Kardelen neresi yahuu... 08:30 Kardelen diyorsunuz da orası neresi acaba bilgilendirirseniz çoook sevinirim :silent: