[MT Ankara] 28 Ocak Toplaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amblem7vr.jpg

İhale yine bana kaldığından açıyorum başlığı, bu hafta yine Anatolia'dayız. Saat 14.00'da Anatolia Cafe'de buluşuyoruz.

Bu hafta amblem ve TMF Semineri hakkında konuşacağız.

Anatolia: TEDAŞ arkası, İnönü Bulvarı ile Çetin Emeç bulvarını birleştiren Türkocağı Caddesi üzerinde.

aborirx6.jpg

untitled1eh3.jpg

EVet önemli bir noktaya temas etmişsin, kapıda ehliyet sorulacak ehliyeti olmayan toplantıya alınmayacaktır :p

ben hiç şehire çıkmadım ehliyetsiz hiç bi zamanda kasksız dolaşmadım gururla söylüyorum...:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok be...Hani daha merkezi bir yer demiştik ya...Pastane de olabilir...Korkma pastane motorcusu demezler...

Daha merkezi bir yer olsun....Fikirlere açığız...

Bahçeli de bulka olabilir......

abi bu ehliyet olayına karşıyım benim yok mesala noldu motoraşkı gerçi gelemem hala adanadayımda gelince nolcak olurmu öyle şey yaa

Son düzenleme:
Anatoliya parkproblemi olmayan bir yer olması nedeniyle tercih sebebidir. kalabalıkta olmaması ayrı bir bonus

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar bukadar kısa zamanda ben gelemem merzifona daha yeni geldim ama pro bana 5 duble çay söylerse hemen dönerim.eee alıştık bikere.:queen: :queen: :queen: :flower: :flower: :flower: ::biggrinn ::plus1:: ::thanks: ::141:: ::159::

Sana Ankara grubu olarak bir semaver hediye etmeyi düşünüyoruz abi :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar