delipoyraz' Alıntı:
vallahi beni şimdiden heyecanı sardı.. çok çok uzun zamandır isteyipte bi türlü gerçekleştiremediğim bi olayı böle bir ortamda yapacağım hiç aklıma gelmezdi..
duyan bazı yakınlarımda yardım edeceklerini sölediler gelemeseler bile.. umarım herşey yolunda gider .. he bu arada ALONG sayende hepimiz sevaba girecez hay aklında bin yaşa(şöle dişelrin falan dökülüyomuş) tutmaz tutmaz bu duamızın tutacağı tutar )))))) bin yaşın akadar kalıyormuşsun ... Bu arada terminatör diye bi arkadaşta gelecek adı kadir o da motorcudur adını eklerseniz sevinirim.. şimdi yollarda dönüş yapınca siteye de üye yapacağım onu 23 temmuzda görüşürüz

çok sevindim çevrendeki insanlarında katılabilmesine valla bende çalıştıgım şirkette kampanya başlattım
gelelim dişlerime valla ben şimdiden dökmeye başladım 1000 yaşına kadar yaşamakda iyimi olur kötümü olur bilmem ama 100 yaşında dedem var hala babama fırça bile atar

ama pek iyi bişey oldugu söylenemez
zamanında, fazla çekmeden, en önemlisi hayırlısıyla bu kirlenen dünyadan terk-i diyar etmek lazım.

seni ve arkadaşınıda memnuniyetle ve gururla has motorcular listesine yazıyorum :rendeer:
görüşmek üzere
saygılarla
GÖKSEL