gucci' Alıntı:arkadaslar . ayriyetten bi hesap acalim. diyorum ben. olmami?????
peki kurum bağışı elden kabul edecekmi ki çünkü onların da bi banka hesabı var. para toplama ve malzeme alımı konusunda bölge bölge birileri görev alabilir. sonra her bölgenin sorumluları toplanır ve malzeme alımı yapılır. 1 kişinin her organizasyonda bulunması gerçekten zor olur. 23 temmuz tarihine kadar yapılan tüm gezilerde sorumlu kişilerden en az 1inin bulunması organizasyonu hem duymayanlara iletmesi hem de yardımların toplanıp listenin oluşturulması açısından faydalı olabilir. bu da bi fikir, bilgilerinizealong' Alıntı:yanlış anlaşılmalara ve bir çok polemige yol açabilecek hassas bi konu oldugu için şu an böyle bişey yok ama dileyen geldiginde elden direk bagışını kuruma yapabilir:cat:
$eBo' Alıntı:peki kurum bağışı elden kabul edecekmi ki çünkü onların da bi banka hesabı var. para toplama ve malzeme alımı konusunda bölge bölge birileri görev alabilir. sonra her bölgenin sorumluları toplanır ve malzeme alımı yapılır. 1 kişinin her organizasyonda bulunması gerçekten zor olur. 23 temmuz tarihine kadar yapılan tüm gezilerde sorumlu kişilerden en az 1inin bulunması organizasyonu hem duymayanlara iletmesi hem de yardımların toplanıp listenin oluşturulması açısından faydalı olabilir. bu da bi fikir, bilgilerinize
Muzo' Alıntı:Haydiyin Topicler Düsmesin böyle....Noluyoz yaaa....:mrgreen:....
Kimse Merak etmesin cogalir kisiler ayrica Göksel ve Sebnem size katiliom.....
evet heseplari var bankada bende onu diodum bence cok mantikli :cat:$eBo' Alıntı:peki kurum bağışı elden kabul edecekmi ki çünkü onların da bi banka hesabı var. para toplama ve malzeme alımı konusunda bölge bölge birileri görev alabilir. sonra her bölgenin sorumluları toplanır ve malzeme alımı yapılır. 1 kişinin her organizasyonda bulunması gerçekten zor olur. 23 temmuz tarihine kadar yapılan tüm gezilerde sorumlu kişilerden en az 1inin bulunması organizasyonu hem duymayanlara iletmesi hem de yardımların toplanıp listenin oluşturulması açısından faydalı olabilir. bu da bi fikir, bilgilerinize
gucci' Alıntı:evet heseplari var bankada bende onu diodum bence cok mantikli :cat:
aksam cok gelmek istiyorum yaniniza ama kerpeye gidiyorum aksam. ondan sürekli sunu yapalim bunu yapalim diyom![]()
TRADER' Alıntı:Denızfenerı derneğine bir telefon edilebilir . Onlar bu konuda çok tecrubeli . Bir fikir alınabilir ve hatta onlar da davet edilebilir gözlemci olarak.. Dogrudan faydalınmasa bile bir fikir almakta yarar olabilir
gucci' Alıntı:trader harika fikir tecrubeli kşilerle irtibata gecmek gerek . bu şekilde hersey hız kazanır
merhaba....along' Alıntı::cat: günaydın batuhan kardeş erkencisin sende benim gibi maaşallah