[MT]23 Temmuz-Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist.turu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi parmaklar havaya topic aşağıda kalmasın. Bence bu topic sabit olmalı ve aynı zamanda ana sayfada duyurulmalı. Görmeyen çok arkadaş var. Aynı zamanda Anadolu ve Trakya'nın çeşitli bölgelerinden yardımda bulunmak isteyen arkadaşlarda istek, öeneri ve dileklerini belirtirlerse daha organize olabilinir. Müslüm ağabey müdürden banka hesap numaralarını alacak. İstabul dışından gelemiyecek olan arkadaşlar bu yollada desteğini sunabilirler.

--- Edit ---
Bu arada listeye baktım en meşhur ekici olarak beni listeye dahil etmemişler. Aşkolsun arkadaşlar gezilere gelmiyoruz diye bunada mı gelmiyecez zannettiniz :pale:

+ scud (kemal)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar merak etmeyin, bu organizasyon tasarlanırken bütün detayları düşündük, bunları organizatör kardeşimle paylaştım zaten.

Tüm Türkiyenin motorcuları bu organizasyona katılabilecekler, İstanbul dışındakiler ya İstanbula gelip buluşma noktalarında bize katılacaklar, yada yapmak istedikleri yardımları, eğer malzeme ise kargoyla Darülaceze ye gönderecekler, para ise verilecek Darülaceze nin kendi banka hesabına yatıracaklar, yeterki katılmak istensin hepsine bir çare bulacağız.:cat: :cat:

:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ewet mt üyeleri. hala katılım belilyoruz.
yokmu gelleeennn..

Hadi ama ben yavaşım siz bende yavaş. Herkesin katılımı gerekmektedir.

scud' Alıntı:
Hadi ama ben yavaşım siz bende yavaş. Herkesin katılımı gerekmektedir.

Sen merak etme yavaşı da hızlısı da katılımda bulunacak, konuştuğumuz herkes bu konuda çok duyarlı.:cat: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
muhendis1959' Alıntı:
Pazartesi günü ben darülaceze ye gidip müdürle konuşacağım, gezi günü gelene kadar da sık sık müdür le görüşüp olayı sıcak tutmaya çalışacağız.

Müdür'e biraz daha detaylı sorular hazırladım,
-motorların park yeri,
-ziyaret edilecek yaşlı insanları odalarındamı yoksa hepsini toplu bir şekilde mi
ziyaret edeceğiz,
-yardım için alınan malzemeleri tek tek insanlara mı dağıtacağız yoksa
hepsini toplu halde bir yetkiliye mi teslim edeceğiz,
- para vermek istiyenler darülacezenin banka hesabına mı para yatıracaklar
yoksa elden bir yetkiliyemi teslim edecekler.(Bizim için ayrı bir banka hesabı açabilirlermi)
- Ayrıca ziyaret saatini konuşup netleştireceğim.:cat:

SORMAMI İSTEDİĞİNİZ BAŞKA ŞEYLER VARSA YAZIN ONLARIDA ÖĞRENEYİM.

HAYDİ MT LİLER KENDİMİZİ GÖSTERELİM BU GRUBUN AMACININ SADECE GEZMEK EĞLENMEK OLMADIĞINI HERKES ANLASIN:cat: :cat:

günaydın herkese
öncelikle dünkü kahvaltıya gelicem diyipte gelemedigim için bütün arkadaşlardan özürdilerim

cuma akşamı akşamı bakırköy ve civar semtlerdeki arkadaşlarla yaptıgımız buluşmada müslüm abininde yazdıgı gibi merak edilen konular konuşuldu
kendiside sagolsun bizzat DARÜLACEZEYE gidip sorularımızı netleştirdikten sonra konu başlıgımızı güncelleyecegiz konuyu gündemde tutup yapılacak degişiklikleri ve haberleri ilk sayfadan takip edebilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet bu konunun güncel kalmasında fayda var..:cat:
S&S

gunaydın MT

tüm :bestmt: üyelerıne keyıflı bır hafta diliyorum

güncel.....:cat:

arkadaşlar böyle bir organizasyona seve seve bizde katılacağız.denizci__69 ve ortopedist i de ekleyin lütfen.teşekkür ederiz.

along' Alıntı:
günaydın herkese
öncelikle dünkü kahvaltıya gelicem diyipte gelemedigim için bütün arkadaşlardan özürdilerim

cuma akşamı akşamı bakırköy ve civar semtlerdeki arkadaşlarla yaptıgımız buluşmada müslüm abininde yazdıgı gibi merak edilen konular konuşuldu
kendiside sagolsun bizzat DARÜLACEZEYE gidip sorularımızı netleştirdikten sonra konu başlıgımızı güncelleyecegiz konuyu gündemde tutup yapılacak degişiklikleri ve haberleri ilk sayfadan takip edebilirsiniz.

Günaydın Göksel kardeşim, pazar kahvaltısında, bu konuyu açmadık, çünkü söylenecek,konuşulacak yeni bir bilgi yoktu, keşke gelebilseydin, hem mekan çok güzeldi, hem yediklerimiz, 8Ytl ye ye yiyebildiğin kadar, hiç hayatımda böyle kahvaltı yapmamıştım bu sabaha kadar bişey yemedim.:queen: :queen:

Ben birazdan darülacezeye telefon açacağım, müdür den randevu alıp öyle gideceğim, gelişmeleri önce senle paylaşırım, yarında secret garden da herkese anlatırız.:cat:

Başlığı gündemde tutmak için herkesi göreve çağırıyorum, NERDESİNİZ MİLLET.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hadi arkadaşlar katılımlarınızı bekliyoruz illada maddi olarak birşey yapmanız gerekmiyor gelip hayatlarının geri kalan kısmını orada geçirmek ZORUNDA kalan sevgiye ihtiytacı olan insanlarımıza bizim insanlarımıza bir hal hatır sormak onlar için çok şey ifade ediyor unutmayın...

zuhtupasa' Alıntı:
evet bu konunun güncel kalmasında fayda var..:cat:
S&S

:cat: :rendeer: :cat: :rendeer: :cat: :rendeer:
teşekkürler paşam desteklerinizden dolayı bütün secret garden hepinizi bu anlamlı günde yanımızda ve hep beraber olmak isteriz.

Son düzenleme:
bu anlamlı organizasyon için yapanları ve katılanları kutlarım.bende geliyorum..:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
chopper250' Alıntı:
motorcular için ileri geri konuşanlar keşke okusalar bu dayanışma ve organizasyonu.benide ekleyin kardeşlerim:)

:cat: :cat: :cat: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
chopper250' Alıntı:
motorcular için ileri geri konuşanlar keşke okusalar bu dayanışma ve organizasyonu.benide ekleyin kardeşlerim:)

okusalarda anlamazlar abi...zaten burada kimsenin bu grup için bişeyler yaptığını düşünmüyorum bu topic orada ki yaşlı sevgiye muhtaç insanlar için açılmıştır...

uzun lafın kısası motorcuyu anlayana da .... anlamayana da .....:rendeer:

yok daha neler ne konuşuyorlar motorcular hakkındaa..
halt ediyorlar öyle yapıyorlarsa..
ben 15 yıldır motora binerim ama her gittigim yerde hep güler yüzle karşılaşırım..
konuşanlarıda zaten kaliye almıyorumm..
ne demişler agzı olan konuşuyo ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar