scud' Alıntı:Hadi ama ben yavaşım siz bende yavaş. Herkesin katılımı gerekmektedir.
muhendis1959' Alıntı:Pazartesi günü ben darülaceze ye gidip müdürle konuşacağım, gezi günü gelene kadar da sık sık müdür le görüşüp olayı sıcak tutmaya çalışacağız.
Müdür'e biraz daha detaylı sorular hazırladım,
-motorların park yeri,
-ziyaret edilecek yaşlı insanları odalarındamı yoksa hepsini toplu bir şekilde mi
ziyaret edeceğiz,
-yardım için alınan malzemeleri tek tek insanlara mı dağıtacağız yoksa
hepsini toplu halde bir yetkiliye mi teslim edeceğiz,
- para vermek istiyenler darülacezenin banka hesabına mı para yatıracaklar
yoksa elden bir yetkiliyemi teslim edecekler.(Bizim için ayrı bir banka hesabı açabilirlermi)
- Ayrıca ziyaret saatini konuşup netleştireceğim.:cat:
SORMAMI İSTEDİĞİNİZ BAŞKA ŞEYLER VARSA YAZIN ONLARIDA ÖĞRENEYİM.
HAYDİ MT LİLER KENDİMİZİ GÖSTERELİM BU GRUBUN AMACININ SADECE GEZMEK EĞLENMEK OLMADIĞINI HERKES ANLASIN:cat: :cat:
along' Alıntı:günaydın herkese
öncelikle dünkü kahvaltıya gelicem diyipte gelemedigim için bütün arkadaşlardan özürdilerim
cuma akşamı akşamı bakırköy ve civar semtlerdeki arkadaşlarla yaptıgımız buluşmada müslüm abininde yazdıgı gibi merak edilen konular konuşuldu
kendiside sagolsun bizzat DARÜLACEZEYE gidip sorularımızı netleştirdikten sonra konu başlıgımızı güncelleyecegiz konuyu gündemde tutup yapılacak degişiklikleri ve haberleri ilk sayfadan takip edebilirsiniz.
zuhtupasa' Alıntı:evet bu konunun güncel kalmasında fayda var..:cat:
S&S
chopper250' Alıntı:motorcular için ileri geri konuşanlar keşke okusalar bu dayanışma ve organizasyonu.benide ekleyin kardeşlerim![]()
chopper250' Alıntı:motorcular için ileri geri konuşanlar keşke okusalar bu dayanışma ve organizasyonu.benide ekleyin kardeşlerim![]()