haydi bakalım günler azalıyo eminimki günler azaldıkça bizim listemiz artacak ve bu sitenin en çok katılımlı organizasyonu olacak :rendeer:
saygılar
MUSTAFA
saygılar
MUSTAFA
Gece' Alıntı:göksel buna sevindim
gerci kontrol olsada yine gelecektim.ehliyetli bi arkadaş sürerdi heralde.
Muzo' Alıntı:Göksel zaten Galatacilarin cogu ( KEYIFADAMLARI ) nerdeyse hepsi var zaten ama olmayanlara tekrar tabiiki söyleriz.... Arkadasim benim Merak etmesin kimse bu Sayi cok ama cok daha artar.....
TRADER' Alıntı:Arkadaslar
Ben yıne bır cıkıntılık yapayım.. Tabı kı cok motor olması onemlı ama daha onemlısı gıderken ne hızmet goturebılecegımız.. Çok motor olsa ne olacak yaslılara hava mı atıcaz.?Ben mesela eksoz sesım cok cıktıgı ıcın araba ıle gelmeyı bıle dusundum. Şahsen darulaceze bahcesınde 200 motorun tozu dumana katması çok hoş gelmiyor bana..
Organızator arkadaslara ve katılımcılara çağrım şudur: Ne gotururuz, yaslılara nasıl katkıda bulunuruz bu konuda fıkırler olusturalım derım. Bır arkadasımız cıkar mesela gelemem ama benden su kadar para der degıl mı?
Bir fikir sadece..
Selamlar
along' Alıntı:estagfurullah abi o nedemek
tabiki oraya hava atmaya gitmiyoruz
kuruma yapacagımız yardımlar sürekli gündemimizde olan bir konu
ama
sizlerden gelen fikirler dogrultusunda
buluşma noktalarından
yapılacak yardıma kadar herşey ziyaretimizden bir kaç gün öncesinde netleşecek
bunuda sebebi yaptırımcı olmadan şunu yapıcaz bunu yapıcaz böyle olacak degilde bütün MT olarak karar verelim dedik zaman zaman incelerseniz topigin ilk sayfasında yapılan degişikliklerden yardımlardan haberdar olursunuz
örnegin :ben katılmak isteyipde gelemeyen çalıştıgım şirketteki arkadaşlardan yapacakları yardımı bizzat ben getiricem kişisel eşya temizlik malz. sabun şampuan türünden vs.vs.vs.
saygılar
GÖKSEL
TRADER' Alıntı:Eywallah Goksel .. Ekibe guvenıyoruz. Allah Kolaylık versin..
along' Alıntı:AMİN abi cümlemize
siz büyüklerimizin destegiylede bu işin altından kalkarız.
dostum bu fikir nereden aklına geldi bilmiyorumalong' Alıntı:AMİN abi cümlemize
siz büyüklerimizin destegiylede bu işin altından kalkarız.
Rölanti' Alıntı:benim bir önerim vardı, diğer forumlarla da birleşmek gibi bu organizasyonda
cevap? lütfen![]()
batuhan35' Alıntı:dostum bu fikir nereden aklına geldi bilmiyorum
ama cok iyi düşünmüşsün....:cat: teşekkürler
ılk sayfayı kontrol ettim.....senınde dediğin gibi....
yapacagımız yardımlar temızlık malzemesınden yana olacak herhalde...:cat:
TRADER' Alıntı:Arkadaslar
Ben yıne bır cıkıntılık yapayım.. Tabı kı cok motor olması onemlı ama daha onemlısı gıderken ne hızmet goturebılecegımız.. Çok motor olsa ne olacak yaslılara hava mı atıcaz.?Ben mesela eksoz sesım cok cıktıgı ıcın araba ıle gelmeyı bıle dusundum. Şahsen darulaceze bahcesınde 200 motorun tozu dumana katması çok hoş gelmiyor bana..
Organızator arkadaslara ve katılımcılara çağrım şudur: Ne gotururuz, yaslılara nasıl katkıda bulunuruz bu konuda fıkırler olusturalım derım. Bır arkadasımız cıkar mesela gelemem ama benden su kadar para der degıl mı?
Bir fikir sadece..
Selamlar
jasmine' Alıntı:Bu anlamlı organizasyon için tebrik ediyorum mt bir harika bende gelmek istiyorum ama tarihi okuyunca kötü oldum yaao tarihte kuzenimin düğünü için kayseri de olmam gerekiyor :salut: birgün bari önceden olsaydı en azından son günde bile olsa uçakla yetişirdim düğüne. aklım burda kalacak.
muhendis1959' Alıntı:Arkadaşlar bu bir hayır işidir, bu bir gönül alma işidir, bu olayın maddi anlamda hiçbir önemi yoktur, yani gelirsem ne alabilirim şurada 3 kuruş maaşım var demeyin lütfen, hiçbirşey alma ve getirme, para da verme, AMA SEN KENDİN GEL ORADA BİR YAŞLI ANANIN, BABANIN ELİNİ ÖPSEN ONA ŞÖYLE BİR SARILSAN inan bana ömrünce kazanamadığın sevabı alırsın, bu benim fikrim, bu hayır işi için harcıyacağın zaman sadece 3-4 saattir.
Arkadaşlar orada senelerdir yaşıyan ama kendisini yıllardır kimsenin ziyaret etmediği yaşlı insanlar var onları ziyaret etmek ellerini öpmek onlar için en büyük servettir.
Bu iş vicdan rahatlatma iş değildir, biz oraya gönülden istediğimiz için gideceğiz, bütün MT grubunu üye olsun olmasın tüm motosikletlileri aramızda görmek istiyoruz, allahın izniyle bu organizasyon İstanbulu sallıyacak, bütün basının ilgi odağı olacağız. HAYDİ ARKADAŞLAR GÖSTERİN KENDİNİZİ.
crato' Alıntı:ben de bu konuya ayrı önem göstermeliyiz diye düşünüyorum. belki de mutlu edelim derken rahatsız etmiş olacağız...
ince eleyip sık dokunmalı...
batuhan35' Alıntı:Eline Sağlık......
:lus1:: :bestmt:
muhendis1959' Alıntı:Arkadaşlar bu bir hayır işidir, bu bir gönül alma işidir, bu olayın maddi anlamda hiçbir önemi yoktur, yani gelirsem ne alabilirim şurada 3 kuruş maaşım var demeyin lütfen, hiçbirşey alma ve getirme, para da verme, AMA SEN KENDİN GEL ORADA BİR YAŞLI ANANIN, BABANIN ELİNİ ÖPSEN ONA ŞÖYLE BİR SARILSAN inan bana ömrünce kazanamadığın sevabı alırsın, bu benim fikrim, bu hayır işi için harcıyacağın zaman sadece 3-4 saattir.
Arkadaşlar orada senelerdir yaşıyan ama kendisini yıllardır kimsenin ziyaret etmediği yaşlı insanlar var onları ziyaret etmek ellerini öpmek onlar için en büyük servettir.
Bu iş vicdan rahatlatma iş değildir, biz oraya gönülden istediğimiz için gideceğiz, bütün MT grubunu üye olsun olmasın tüm motosikletlileri aramızda görmek istiyoruz, allahın izniyle bu organizasyon İstanbulu sallıyacak, bütün basının ilgi odağı olacağız. HAYDİ ARKADAŞLAR GÖSTERİN KENDİNİZİ.
$eBo' Alıntı:müslüm abimiz ne de güzel anlatmış;
en çok ilgi beklenilen zamanlar bebeklik ve yaşılık dönemleri. yaşlılanınca da bebek gibi ilgi bekleniyomuş bunu annanemde gördüm ben mesela.ilgisiz kaldıkça ilgi çekmemin yöntemlerini arıyor hastalanınca naz yapıyor ve tüm aile seferber oluyor nasıl huzurlu ve mutlu edebiliriz diye. o çok şanslı,ilgi gösterecek, her zaman, hastalığında sağlığında, tökezlediğinde yada ayakta durabildiğinde yanıbaşından ayrılmayan bi ailesi var. peki ya darülacizedekiler? onların kimsesi yok ki ilgi gösterilsin dertleri dinlensin oturup sohbet edebilsinler...
hediye önemli değil gerçekten bi hal hatır sormak bile onları inanılmaz mutlu edecektir eminim. yine de kalabalık bir grup olarak katılacaksak (ki katılacağız) elimizden geldiğince karınca kararınca da olsa ihtiyaçları olan şeyleri karşılamaya çalışabiliriz.
along' Alıntı::rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
burdan çiçek göndermek daha kolay oluyormuş:queen: