Mt-07 yanık kokusu hakkında yardım

Merhabalar biraz önce eve geldigimde motordan yanık kokusu geldiğini fark ettim. Teknik bilgilerden de pek anlamam. Sanirim yag sizdiriyor 2-3 damlada yere damladi park halindeyken. Tam olarak ne olduğunu çözemedim fakat yagi sızdırdığı yerin fotoğrafını çektim, tahliye hortumunun arkası. Sorun nedir acaba?

XdRnO6.jpg

Evet Zincir yağladiktan sonra basladi bu koku, normal midir hocam içime dert oldu uyuyamıyorum

Zincir yağı fazla kaçmış orta dişliden katalitik konvertöre akıyor. Orta dişlinin önündeki kapağı söküp güzelce temizleyin. O kapağı sökmek için vites çubuğunu sokmeniz lazım. Ya da bir servise götürün.

Zincir temizliginde 4 5 seferde bir disli kapaginida acip gaz yagi ile yagi akıtıp yagi bide guzel yikamakta fayda var :))

Acilen o bol bulamaç sürdüğün zincir yağını azalmalısın. :cherry:

Endişe edecek bir şey yok, motulun temizleme spreyinden yada bir camsil şişesine gaz yağını doldurup orada birikmiş pis yağı akıt sorun kalmayacak..

Acilen o bol bulamaç sürdüğün zincir yağını azalmalısın. :cherry:

Endişe edecek bir şey yok, motulun temizleme spreyinden yada bir camsil şişesine gaz yağını doldurup orada birikmiş pis yağı akıt sorun kalmayacak..

Sevgili kerem cok surmekten kaynaklanmiyor sorun o bolgeyi hic temizlememekten daha cok..

Vites pedalinin ordan değil ayaklığın ordaan söküp temizlettir yoksa birde vites ayarın kaçar uğraşırsın

Yanık kokusu da bundan midir diyorsunuz şimdi? Bi ufakta yagmur vardi dun gece ama?

Ön dişli kapağını sökmeden arkasından gaz yağı sıkarak temizlenemez mi ?

Çok zincir yağlayanların karşılaştığı bi durum..
Bende kırmızıda durduğumda sağlam bir koku ile doldu kaskın içi vizörü açmasam boğulacam.
Kargo poşeti sen gel boğaza yapış komple..
Ne kadar temizlesem de 1 hafta boyunca o kokuyu teneffüs etmek zorunda kalmıştım.

Bugün bakıma gittim. Tam olarak sorun buymuş. Ben biraz evham yapmışım sadece. :mrgreen:

Sorun olmaması sevindirici :) bende bigün ninjayla yağmura yakalandım ışıklarda bi durdum dumandan gözgözü görmüyo aha dedim motor yanıyo :mrgreen: headerslardan geliyomuş ıslandığı için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar