uglychild Plakası çıktıda rodajı bitince bi ben yapayım tek teker demi :cherry:
drinsu Çok teşekkür ederim. M800 kadar sükseye sahip olmasada benim gibi deliyi akıllandırmaya yetiyor.
karmacoma Rodajını keşke sen yapsaydın, motor ocağıma incir ağacı dikecek yakında. Deli gibi yakıyo

r:
Ö.Z.E.R Yakıt sarfiyatı 600 km de yaklaşık 135YTL 97oktan. Tabi bu daha rodaj yakıtı. Akıllı uslu bir binişte 5000 devirin altında kullanımda çok daha makul olacak, ilerleyen zamanlarda onuda yazarım.
Titreşim konusuna gelince 5000 devirin üzerinde sürüşlerde titreşim var, yada hissediliyor diyelim. 5. vites 4000 devirde 100km hızla seyrederken gayet konforlu bir motosiklet. Bileklerimi uyuşturmadı fakat selesi biraz rahatsız. Rahatlık Piaggio Beverly'den sonra kesinlikle beklenilmemesi gereken bir konu.
Beverly'den sonra ancak bir Beverly o kadar rahat olabilir.
ulasoto Teşekkür ederim...
APV41 Çok sağolasın abi estafurullah düşünmen bile yeter. Yalnız ne çanta takılacak yeri nede tipi var. Ben sırt çantamla idere edicem artık. Depoüstü çanta bilem olmuyor. Depo plastik azcık

ale:
Bendekide şans, Bagaj zengini Beverly'den sonra bi ruhsat bile alcak bagajı olmayan motora biniyoz, garip bi iş:silent:
R3N Teşekkür ederim. Küçük bir nazarlık taktım, kendimde küçük bi nazarlık yaptım hehe. Plastik bir parçayı çatlattım oda benim nazarlığım olcak artık.
exorcist Teşekkür ederim. Fotoğrafları üstüne oturduğunda cezbettiğinden daha az cezbediyor insanı. Bi kere bile olsa herkesin denemesini tavsiye ederim.