MT 03 & ER 6 n & HORNET 900

KBC

:) öyle evet aslında krediyle motor alınmaz da beni şeytan dürtüyor. sizin motor temiz ama. bi tane de Denizlide var temiz gibi de 18 ooo de km si.

18000 fazla bi kilometre değil aslında , temizse mantıklı fiyatıda uygunsa senin için. sadece ön cam ve koruma demiri olmasına dikkat et , fena rüzgar çarpıyor 140 km hızda bile neredeyse yatman gerekiyor :) oda komik olur biraz :) ben şanslıydım çok temiz bi motor almak nasip oldu bebek gibi doğduğundan beri bildiğim servis bakımlı bende aynen öyle devam ettim.
sanada gerçekten temiz bi motor denk gelir inş ;) :cat: piyasa çok fena.

yakıt mevzusundan dolayı mt 03 ya da er 6 n bakarım herhalde. kendimce hesap ettim 100 km de en az 10 tl farkediyor. 260 km de 25 tl kadar yapar :))) benim çalıştıgım yerle evin arası git gel 260 km :)))

KBC

yakıt mevzusundan dolayı mt 03 ya da er 6 n bakarım herhalde. kendimce hesap ettim 100 km de en az 10 tl farkediyor. 260 km de 25 tl kadar yapar :))) benim çalıştıgım yerle evin arası git gel 260 km :)))

ooooo :) ozaman kardeşim sen cbf 250 den vaz geçme :) aylık hesaba vurduğun zaman deli para :queen: gsr full depo ile 230-240 km gidiyor ş.içi 60 tl fulleniyo var sen hesap et artık :queen::queen::queen:

ooooo :) ozaman kardeşim sen cbf 250 den vaz geçme :) aylık hesaba vurduğun zaman deli para :queen: gsr full depo ile 230-240 km gidiyor ş.içi 60 tl fulleniyo var sen hesap et artık :queen::queen::queen:

benim cbf de 60 tl ile 320-340 km gidiyor ya.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Otopsici arkadaş..biz burada 4 silindir makinalardan bahsediyoruz...GSR 6 litre yakar....900 Hornet 7 litre yakar...Artı biz şehir içinde tıngır,,mıngır gezmaktan bahsetmiyorumm...normal binimde bunları yakarlar..

Ayrıca bu gün Honda CBF 500 LER 8--10 binlira arası...900 hornette çiziksiz olarak 11--12 bin lira arası...Hangisi beleş olur..110 bg torklu 4 silindir makina her zaman binlira aşşağı verirsin mal satılır..Satmak istesem illa satacam desem 3 bin lira aşşağı veririm düşünmem bile..Ama makina çok iyi..46 yaşından sonra başka makinalar la uyuşamayız..

bu arada benim ev derken ailemin evi :)) boş zamanda gidiyorum. canım sıkıldıkça.

KBC

senin için bence en mantıklısı bi arkadaşın da dediği gibi , cbf dursun onu mecburi durumlarda kullan işe gidip gelirken mesela yeni alacağın motoru keyfi kullan arada bi onlada gider gelirsin işe bu senin için bence çok daha ekonomik olur.

senin için bence en mantıklısı bi arkadaşın da dediği gibi , cbf dursun onu mecburi durumlarda kullan işe gidip gelirken mesela yeni alacağın motoru keyfi kullan arada bi onlada gider gelirsin işe bu senin için bence çok daha ekonomik olur.

şehiriçinde alırım bi beat falan ona binerim :)))

KBC

Ne diyeyim Hayırlısı olsun artık :) 30 günün 22 günü işe gitsen 1300 tl benzin yakar :D

cbf i satınca bankadan 5000 tl kadar kredi çeksem kurtarır beni de

KBC

buyur gel herzaman beklerim :) motoru satmazsa bende bu yaz senin oralara gelicem inş :)

buyur gel herzaman beklerim :) motoru satmazsa bende bu yaz senin oralara gelicem inş :)

beklerim ben de. memleket fethiye, çalıştıgım yer Burdur Tefenni. salda gölünü yüzmeye gelirseniz haberim olsun:))) istirahat zamanıma denkgelirse misafir ederim sizi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:22 ----------

ozaman korkma al bi 4 silindir :queen:

5000 tl öğrenim kredisi borcum var. taksidi yeni başladı onu da ödüyorum. bizde borç çok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar