hocam sana er6 başlığındada söylediğim gibi parça sıkıntısı diye bir şey yok, sana söylediğim siteden veya e-bay den rahatlıkla her türlü parçayı getirtebilirsin.
Bozulursa diye bir şeyde yok zira ER6 saydığın motorlar arasında en sağlam olanıdır. Bir kere Kawasaki gibi sert ve hızlı motosiklet üreten bir firma kalktı 2006 da başka hiç bir makineden almadan, değiştirmeden sıfırdan bir motor koydu ortaya. Ben 2 sene kullandım alet bir kere bile beni yolda bırakmadı mağdur etmedi bu açıdan kafan rahat olsun. Tabii garantisi yok dijital kadran bozulabilir (her motorda olabileceği gibi) ama ER6N veya ER6F in bilinen hiç bir sorunu yoktur. Bozulursada ustana götüreceksin yapacak, Türkiye de servis denen kavrama çok inanmıyorum, bindiğimiz motorlar yağını, hidroliğini, gereken kilometrede gereken parçalarını değiştirirsen çok uzun km ler gider. Sıfır alacaksan servis kavramını kesinlikle göz önünde bulundur ama benim söylediklerim garantisini doldurmuş ikinci el motosikletler için. Umarım gönlüne göre bi motor alırsın... :cat: