mrb

Herkese mrb.
1-2 yıldır sayfayı takip ediyorum yazmak bugüne nasipmiş.
yaklaşık 2 yıldır motosiklet kullanıyorum ilk motosikletim honda cbr125di. 1 seneye yakın kullandım. Sonrasında(alıştıktan sonra) pek de güvenli olmadığını düşündüğüm için yerine hyosung gt250 r aldım ve motorumu çok seviyorum ::kalbim:: herkese iyi forumlar.

Super Moderator
Hoşgeldiniz.

Buralar yine karışır ;)

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz tekrar. Yemek yemeyi ihmal etmeyiniz zira sesli harf vitamin bakımından zayıf

İyi bir okur olarak aşağı yukarı bir çoğunuzun konulara yaklaşımını 3 aşağı 5 yukarı biliyorum. O yüzden pek de ciddiye almamam gerektiğini iyi biliyorum. Çünkü bazılarınız gerçekten dünya üzerinde eşi benzeri olmayan, hatasız ve bol mineralli insanlarsınız.

mrb anlamadık cbr neden güvenli değildi?

Mrb.cbr125 motosiklet kullanmayı öğrenmek için iyi bir tercih, ama bir yerden sonra güçsüz olduğunu görüyorsunuz ve bu durum sürüşünüze olumsuz etki ediyor. Sollama ve benzeri manevralarda yetmiyor ve güvensiz durumlar oluşabiliyor. Bu demek değil ki Cbr125 kötü bir motosiklet. Fakat vakti geldiğinde değiştirilmesi gereken bir motosikletti benim için ve bende öyle yaptım.

tamamdır aynen doğru çok kısa bir zaman içinde 30hp de yetmicek, memleketimizde arabaya 1300-1600-2000cc normal gözüküyor motora 250cc bile çok gözüküyor 250cc den sonrası ağır vergi olduğundan öff neyse bunlar hep gene ülkenin insanları yüzünden

Merhaba hoşgeldiniz. Hyosung kullanıcısı olarak soruyorum. Bir bayan olarak hyosung sürmek özellikle ist trafiğinde zor olmuyormu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar