Mr. Mud'a özendim Ybr'yi arazide öldürdüm.

Valla bilmiyorum kimin nasibi, aklımda öyle biri de yok açıkçası 2-3 ay sonra bi aksilik olmazsa motor bakıcam, muhtemelen sm alip cross jant ile değişimli yeri gelince asfaltta yeri gelince arazide terör estirebileceğim bir motor olacak, yazları uzun yol gezileri cok sık yaparım, uzun yol dediğimde günü birlik git gel 300km mesafe felan komşu sehirlere felan iste...
SM/offroad kullanabileceğim bir makina bulup, bu emektar garibi de yolcu edicem işte :)

Aslında benimde aradığım motor olur kendisi. Marka model bir önerin varmı? Bakma ben ağır MT-07 hastayımda kendi kendimi avutuyorum işte. Fuar'da üstüne oturunca bunu kesinlikle alacağım gibi bir düşünce oluştu içimde.

Enduro'lara oturunca öyle bir his oluşmadı. Acaba bununla arazide nasıl gidilir? sorusu oluştu sadece :p

Aslında benimde aradığım motor olur kendisi. Marka model bir önerin varmı? Bakma ben ağır MT-07 hastayımda kendi kendimi avutuyorum işte. Fuar'da üstüne oturunca bunu kesinlikle alacağım gibi bir düşünce oluştu içimde.

Enduro'lara oturunca öyle bir his oluşmadı. Acaba bununla arazide nasıl gidilir? sorusu oluştu sadece :p

Her ne kadar safkan sm olmasa da, jant ayarladıktan sonda yolda çok keyifli oluyo crf250, niyetim o, temiz bulabilsek aslında safkan sm drz400sm var ama, onunda artık ölmemişini bulmak mucize.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

ss alcak param yok ondna şey edemiyorum :D

En iyileri senin olsun dostum :)
Ki en iyi motor sahip olduğun motordur, elindekinin kıymetini bil her zaman :)

Her ne kadar safkan sm olmasa da, jant ayarladıktan sonda yolda çok keyifli oluyo crf250, niyetim o, temiz bulabilsek aslında safkan sm drz400sm var ama, onunda artık ölmemişini bulmak mucize.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:16 ----------

En iyileri senin olsun dostum :)
Ki en iyi motor sahip olduğun motordur, elindekinin kıymetini bil her zaman :)

teşekkür ederim sizin de inşallah bu arada elimdekinin kıymetini bilmesem mondial drifte 90 bin km yaptırmazdım :D

darısı başınıza :)

Arazi makinalarında zor, ama ilerde mutlaka bir adv alicam uzun yol seyahati için, o zaman hedef en az 100k :)
Yabancı forumlarda 660 tenere kullanıcılarının en az gideni 150k kullanıyor, ama bizim millete sorsan 30k'da "ölmüştür o motor" diyolar :)

Arazi makinalarında zor, ama ilerde mutlaka bir adv alicam uzun yol seyahati için, o zaman hedef en az 100k :)
Yabancı forumlarda 660 tenere kullanıcılarının en az gideni 150k kullanıyor, ama bizim millete sorsan 30k'da "ölmüştür o motor" diyolar :)

special makinalarda imkansız zaten :D bizim ülkemizde 20 k üstü ölüdür

Benimde mt-25 5k km yaptı. Walla ölücüler gelecek die km'yi geri sardırmayı düşünüyorum ilk muayenesine girmeden :pl:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o çamurluğu sök yerine şöyle bi gaga tak

Vur arazinin gözüne 😁

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen varya ağzının tadını biliyosun :D
LC4'üm apexi gördüm diyosun ::winkwink
Virajın bol olsun, güzel makinadır 6bin devirden sonra hulk oluyo :queen:
Eyvallah var olasın 😀
Valla çok fazla gezemeden satabilirim hocam . Bizim gurup nisan ortasında İran gezisi düzenliyor katılmazsam olmaz. Benimde ege planım var yani kafadan bi 15000km taş bu sezon. Mt09 bakıyordum ama crf rally alıcak gibiyim hem yakıt olarak hem yolda üzmez beni. Çok titremese bununla giderdim ama boşuna g*tümüzü üzmeye değmez 😁

Salla CRF'yi al DL650 uzun yolda keyfine bak. Racing moduna sokulmamış DL1000'de bulabilirsen uzun yolda 650'den az yakıyor. :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Salla CRF'yi al DL650 uzun yolda keyfine bak. Racing moduna sokulmamış DL1000'de bulabilirsen uzun yolda 650'den az yakıyor. :thumleft:

İran'da patika yollarda da çok yol alınacakmış daha tam karar veremedim şubat sonu ktm yi satsam 35 bine kadar satmasam 25 bine kadar birşeyler alıcam bakalım. Gezide pek yüksek cc yok bi tane tenere 2 tane crf250l bide hyosung var yolda başımıza bela olur kesin hyo 😀

Eyvallah var olasın
Valla çok fazla gezemeden satabilirim hocam . Bizim gurup nisan ortasında İran gezisi düzenliyor katılmazsam olmaz. Benimde ege planım var yani kafadan bi 15000km taş bu sezon. Mt09 bakıyordum ama crf rally alıcak gibiyim hem yakıt olarak hem yolda üzmez beni. Çok titremese bununla giderdim ama boşuna g*tümüzü üzmeye değmez

Aman diyim o sele ile o yolu gideyim deme geri g*tsüz dönersin valla..
Tenere 660 düşünmedin mi hiç, bana kalırsa seyahat ve sizin grup için gayet uygun, tek silindir olsada düşük devir sürdükçe 120-130 gibi hızlarda titreyecegini sanmıyorum

Kanka o çamurda dişli lastikli klx250 yokuş aşağı gaz açıkken yavaşlıyordu. 15 metrede bir lastik temizliyordum.:mrgreen: Acil ybr yi satıp cross al :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aman diyim o sele ile o yolu gideyim deme geri g*tsüz dönersin valla..
Tenere 660 düşünmedin mi hiç, bana kalırsa seyahat ve sizin grup için gayet uygun, tek silindir olsada düşük devir sürdükçe 120-130 gibi hızlarda titreyecegini sanmıyorum

Bu crf epeydir ukde kaldı içimde 😀 4-5 motosiklet önce başlamıştım crf alıcam demeye almadan ölmek istemiyorum 😁

Yakıtı beni cezbediyor açıkçası, bide hafif araziyede girer çıkarım her yerde ustası bulunur vs. Bu sene iyi gezesim var yakıt ne kadar az olursa o kadar uzun süre gezerim en son düğünümün olduğu sene 10 gün yıllık izin kullanmıştım içerde 76 gün iznim var bu sene 40 gün birden izin veriyorlar 😀

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar