En azından sen yola çıkabilmişsin
Haydaaa, şimdi bize "Kötü örnek" denilecek, hadi bakalım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
Hocam geçmiş olsun...
Neymis ?
Boşuna her motor işini yapsın, bakın öyle her motorla araziye girilmez, işin içine çamur girerse "Kirlenirsiniz" diye boşuna demiyomuşuz
Bi ufak sopa bulup hareket edecek kadar temizleyebilirdin aslında, lastik sökmelik bi durum yok gibi :/
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
Yorumları ancak okuyabildim, linç is coming belli
Yav güzel gardaşım ben araziye çıkın diyorum, asfalt lastikli asfalt motorlarınızla çıkın demiyorum.
Bende severim aksiyonu ama bu kadarına gerek varmı
Bende ybr125 sahibiyim, hiç ağzımdan arazi ve ybr'nin yan yana geçtiği bi cümle çıkarken gördün mü
Geçmis olsun tekrar, bir musibet bin nasihatten iyidir, şimdi kendine cebin kadar arazi makinasi bakiyosun, sonra bu yorum atan herkese, bu sefer çamur bana bulaşmadı ben çamura bulaştım diyip, pozitid bir fotoğraf atıyorsun, yolun açık ama çamur olsun dikkat et kendine :mrgreen:
Adam kaymak gibi üste çıktı
YBR ile araziye girmeyin dememişti![]()
Merak ediyorum araziye Mondial ile mi çıkıyorsun yoksa Husqvarna ile mi?
Adam kaymak gibi üste çıktı
YBR ile araziye girmeyin dememişti![]()
Haydaaa, şimdi bize "Kötü örnek" denilecek, hadi bakalım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
Hocam geçmiş olsun...
Neymis ?
Boşuna her motor işini yapsın, bakın öyle her motorla araziye girilmez, işin içine çamur girerse "Kirlenirsiniz" diye boşuna demiyomuşuz
Bi ufak sopa bulup hareket edecek kadar temizleyebilirdin aslında, lastik sökmelik bi durum yok gibi :/
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
Yorumları ancak okuyabildim, linç is coming belli
Yav güzel gardaşım ben araziye çıkın diyorum, asfalt lastikli asfalt motorlarınızla çıkın demiyorum.
Bende severim aksiyonu ama bu kadarına gerek varmı
Bende ybr125 sahibiyim, hiç ağzımdan arazi ve ybr'nin yan yana geçtiği bi cümle çıkarken gördün mü
Geçmis olsun tekrar, bir musibet bin nasihatten iyidir, şimdi kendine cebin kadar arazi makinasi bakiyosun, sonra bu yorum atan herkese, bu sefer çamur bana bulaşmadı ben çamura bulaştım diyip, pozitid bir fotoğraf atıyorsun, yolun açık ama çamur olsun dikkat et kendine :mrgreen:
1 sene falan oldu maalesef Husky'mi bir evin peşinatına kurban vereli :king:
Yıllar sonra ömür yeterse daha kaliteli enduro yapmak için gönderdik evladı malesef angry :mrgreen:
Yine de eksik olmasın, her ne kadar husky abisi gibi olamasa da, bir defa ormanda bırakmadı beni garibim
Kendisiyle yakında ayrılma ihtimalimiz yüksek, ve cidden mondiyi satmak içimden gelmiyor, satarsam da enduro meraklısı, bütçesi dar olan birine hediye fiyatına vermeyi düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
Abi deme ihtiyacı duymamıştım ama, maşallah bizim forum komple sayko çıktı :queen:
"Enduro hangi motorlarla yapılmaz" konusu yakinda sizlerle :queen:
süper sport ile yapılır
Kendisiyle yakında ayrılma ihtimalimiz yüksek, ve cidden mondiyi satmak içimden gelmiyor, satarsam da enduro meraklısı, bütçesi dar olan birine hediye fiyatına vermeyi düşünüyorum.
Mr. Mud benden bahsediyorsun herhalde)) . Şaka bi yana elimdeki motoru satıp üzerine koyup lifan 200 alacaktım. Son anda adamın çelme takmasıyla nasip olmadı.. Başka zamanlara artık
Hocam yapta bi izleyelim ::winkwink
Bak açıktan azmettirme var...
Yan başlıktaki Leoncini'yi yeni fiyatından, alıp tüm gün arazide kullanma cezası verelim... Aynı araziye modifiye CG'li ve sopalı tipler de salalım. Kamerayla da canlı stream edilsin izleyelim. Hangi filmde vardı bu yahu?