Ya arkadaşlar hepiniz kask kask demişsiniz.Haklısınızda tabii.Ama bu adam neden deponun üstüne oturuyo ben onu çözemedim.O bana daha bi ilginç geldi.:mrgreen:
Demek ki oturması gereken asıl yerde bişi war :queen:
Ya arkadaşlar hepiniz kask kask demişsiniz.Haklısınızda tabii.Ama bu adam neden deponun üstüne oturuyo ben onu çözemedim.O bana daha bi ilginç geldi.:mrgreen:
bu arkadaşlar yüzünden trafikte önyargıyla yaklaşılıor motorculara bence kesin 1 dille kınayalım heryerde!!trafik canavarı kuryeleride(hepsi değil tabii) aynı şekilde uyaralım...dün trafikte ilerlerken saolsun 1 teyzem sıkıştırdı beni özellikle kırmızı ışıkta yanına gidip sotdum nedenini?? her yerden fırlıyorsunuz trafigi mahfediorsunuz demeye başladı beni öldürcekti haberi yok! kine bakar mısınız??
Ya tabi tabi medya hep gercek olanı gosterir zaten.:farao: Birilerini gaza getirip adama sov yaptırıyor.Nerden anladım çünkü motorcu neden kameremanların önünden ayrılmıyor bunun bi açıklması olabilirmi.O hareketleri yapan makas ata ata ucar.Ama napıyor on kaldırıyor sonra gene duruyor,depoya oturuyor...Hepsi kameranın öündeo halde hemen suçu medyaya gazeteciye atıp kenara çekilmeyelim. yüzünde bir leke varsa bunu sana gösteren aynanın suçu ne? medya da toplumun aynasıdır unutma, olanı gösterir. sonuçta böyle bir adam var değil mi? bunu inkar edebilir miyiz? hayır. o zaman suçlu medya değil.
Aynen dedigin gibi haber sıkıntısından kendi haberini kendi yapar oludu gazeteciler.Bu olay bana bi ara kapkac olayını görüntüleyen habercileri hatırlattı .Para verip gidin şu adamı gasp edin bizde si<i cekelim cinsinden iş ahlakı kalmamış milletin :SBu tip akıllıları haber sıkıntısı çeken gazeteciler bulur motorun arkasından anlaşmalı görüntüler çeker birkaç km sonra beraber oturup seyrederler gazeteci akşam anahaber bülteninde yayınlanacağını söyler akıllı motorcuda kız arkadaşına beni akşam anahaber de izleyebilirsin der .kızarkadası haberi izler akşam aralarında şu konuşma geçer(AY İNANAMIYORUM O KORKUSUZ GENÇ SENMİYDİN ) Der.Bizimki tabi deyip, 8 belkide 9 köşe olur .İşler böyle aziz dostum yoksa yolda elinde kamera olacak sen adamı bulacan dakikalarca görüntü alacaksın BÖYLE RASLANTI olamaz
Ya tabi tabi medya hep gercek olanı gosterir zaten.:farao: Birilerini gaza getirip adama sov yaptırıyor.Nerden anladım çünkü motorcu neden kameremanların önünden ayrılmıyor bunun bi açıklması olabilirmi.O hareketleri yapan makas ata ata ucar.Ama napıyor on kaldırıyor sonra gene duruyor,depoya oturuyor...Hepsi kameranın öünde
Adam ilk başta neden kaskı kafasına takmıs,sonrada koluna?Gelmişler böyle böyle yap sana para verelim demisler adamda yapıyor.SOnra herkes görüyor minübüscüler de her motorcunun önüne kırıyor.Motorcular böyle oluyor.
Ne demek oluyor simdi buparmağa değil, gösterdiği yere bakmak lazım