motosikletlerin far edilmesi için bi etkinlik

arkadaşlar bugun aklıma bir fikir gedi motorlarımıza polis isıklarında taksakmı diye düşündüm kanuni olarak bi yasak olabileceğini tahmin etmiyorum cünkü motorlarımız polis motorlarına benzemiyor diye düşündüm ama emin değilim siz ne dersiniz bu tepe ikaz lamsa işine

mesela bunlar gibi
Kanuni_Tiger_250_Polis_Motosikleti.jpg

yada bunun gibi
gv650policenp9qq2.jpg

Far derken...? :)
Sivil araçlarda bu tip lambaların bulunması yasaktır. diye tahmin ediyorum. Gerekli olan sivil araçlara zorunlu olarak tepe lambası kanunu var.
Örneğin; Traktörler.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorların hepsi polis motoru gibi beyaz olup kaskları da beyaz alıp-boyatıp diğer 4 tekrli sürücüleri korkutmak lazım :queen:

motosiklet veya herhangibir sivil,yada görevli olmayan motorlu araca tepe lambası takmak kanunene yasaktır.:farao:

Aslında mantıklı gibi.mavi çakar lambamız olsa Farketmemelerinin imkanı yok. gördükleri anda hızlarını bile aazaltırlar diye düşünüyorum. :) ama cezası olabilir.

ambulansın ön farındaki beyaz çakarlardan nerden bulabiliriz.. uniqe senin çakarlar ambulanstakilere benziyor. nerden tamin ettin acaba

güzel olur bencede elimize birer makbuz alıp ceza da keselim istersen :mrgreen:
fark edilmek için xenon yada far içi çakarlar var 10ytl onları dene istersen. .

önden Görünüşü Çakarla hallettik diyelim. Geriden Farkedilmek için nasıl bişeyler Yapabiliriz

arkadaşlar o fotoğrafdaki olay bana cazip geliyo ama araştırmalarıma göre 12v 55w bulduklarım ya

ambulansın ön farındaki beyaz çakarlardan nerden bulabiliriz.. uniqe senin çakarlar ambulanstakilere benziyor. nerden tamin ettin acaba

Onlar benım değıl yanlıs yonlerdırmeyım buldum o vıdeoyu ama burda bır tane modıfıyelı arabada var nerden buldugunu bılmıyorum ama...

Ayrıca bu konuyada bır goz at belkı cıhan yardımcı olabilir...

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/36746-cbf-150-ye-cift-cakar-lamba.html

Son düzenleme:
arkadaşlar hiç kendinizi yormayın çünkü geçiş üstünlüğü olan araçların ışıklandıra ve ses sistemlerini özel araçlarda kullanmak kanunen yasaktır ilk çevirmede cezayı yapıştırırlar ve cezanında öle 61TL falan olucağını sanmıyorum...

ama çakar dediğiniz o patlayan disco ışığına benzer şeyler mantıklı...

Son düzenleme:

SHY

arkadaşlar hiç kendinizi yormayın çünkü geçiş üstünlüğü olan araçların ışıklandıra ve ses sistemlerini özel araçlarda kullanmak kanunen yasaktır ilk çevirmede cezayı yapıştırırlar ve cezanında öle 61TL falan olucağını sanmıyorum...

ama çakar dediğiniz o patlayan disco ışığına benzer şeyler mantıklı...

dediğin çok doğru ama ben eski motorumda anahtarlı yapmıştım trafiği gördümmü off yapıyordum

dediğin çok doğru ama ben eski motorumda anahtarlı yapmıştım trafiği gördümmü off yapıyordum

akıllıca, zaten bunu anahtarsız yapmak çılgınlık insanın gözü yorulur hep bi patlama:)

zaten çakarları, yanmadığı sürece fark etmek zor polis olayını mavi tepe lambası için sölemiştim ben onu ne kadar kapatırsan kapat bariz ortada:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar