MD, Endurocu,marmok,gezgin,ikiteker,motorize07, aklımda hemen sayabildiğim forumlar aynı nick ile hepsine üyeyim arada zaman buldukça okur ve yazarım ...
ayrıca reklam olmaz . reklam özelden hadi burası artık bitti bir şurdayız gibi yazılarla olur. işte onu yapanda anında görüntü olur ...ee susuyana vereceksin suyu vereceksin suyu :bounce:
şimdi, bu başlığa 2 türlü yazılır ya benim gibi doğru dürüst yalansız ..
yada propaganda amaçlı işi karıştırma amaçlı..suyu bulandırma amaçlı..ha işte o zamanda biz elde testi burlarda oluruz ..:bounce:
Dünya globalleşiyor dostum...global dünyanın bir parçası ol...sınırları kimlikleri kaldır...(ne alakaysa)![]()
Teşekkür ederim,ben globalleşmesem bana kızarmısınız sevgili metehan.:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Globalleşme ayağına bizi satıyon yani... Satarsın sen zaten....Allah bilir bilgi de aktarıyosundur....Metebond07:queen: :queen: :queen:
kızmam İhtiyar abi be...Ama geçenlerde ÇİN e benmi gittim...niye gettin çine abi...ülkende yokmuydu aradığın şey...
satarım...bi greencard sanada çıksında ardına bakıyonmu görecem seni ben...bana ayak yap...git greencarda başvur...ayıp be kardeşim...
Bende burada mutluyum mesutum.
Ayrıca ben galiba biraz muhafazakarım ve tek eşlilikten yanayım.
http://www.enduroturkiye.com diye bir Bursa merkezli siteye üye idim site kapandıale:
Bir siteye daha üye olmuştum lakin zamanımın tamamı burada geçiyor.
BURALARIN HAVASI BAŞKA YAYLA HAVASIDA VAR,DENİZ HAVASIDA.:queen:
Aynen katılıyorum ihtiyar...Hatta hafif çengelköy havası da var gibi....:cat:
bu Çengelköy bana bişeyleri hatırlatıyor...ne demek istiyon la keko...