motosikletle ilgili kaç forum sitesine üyesiniz?

motosikletle ilgili kaç forum sitesine üyesiniz

• Kullanılan toplam oy
    102
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
MD, Endurocu,marmok,gezgin,ikiteker,motorize07, aklımda hemen sayabildiğim forumlar aynı nick ile hepsine üyeyim arada zaman buldukça okur ve yazarım ...
ayrıca reklam olmaz . reklam özelden hadi burası artık bitti bir şurdayız gibi yazılarla olur. işte onu yapanda anında görüntü olur ...ee susuyana vereceksin suyu vereceksin suyu :bounce:

şimdi, bu başlığa 2 türlü yazılır ya benim gibi doğru dürüst yalansız ..
yada propaganda amaçlı işi karıştırma amaçlı..suyu bulandırma amaçlı..ha işte o zamanda biz elde testi burlarda oluruz ..:bounce:

:cat: topicteki en dürüst cevap olarak kabul ediyorum tebrikler:cat:

ben de ismini hatırlamadım bir cok siteye üyeyim fakat devamlı mt ye takılıyorum.. Buna alışmısım ortamına ne yapmam gerektigine cevremdeki bir cok yardım sever arkadaşa.. Haa diğer sitelerden istekler geliyo Hatta bi kaç sitenin adminleri bile arkadasım. bak oyle bak boyle biraz bakıyorum ama yabancı gibi hissediyorum kendimi sonra mt me yanı evime geri donuyorum :)

Bilgi paylaştıkca cogalır arkadaşlar.. Herkes ozgur kendi düşüncesi vardır kimse buna karısamaz...

motosiklet almadan evvelde mt yi takip ediyordum.gözümü burada açtım,sadece zen clup üyeliğim var nick im aynı sebebi sahip olduğum motosikletin sorunlarıyla alakalı bilgi edinebilmem oradaki arkadaşların çoğu zatan MT üyesi

henüz 50 kişi bile oy kullanmamıs ama zannedersem ben cevabı buldum

katılan herkeze teşekkürler

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Dünya globalleşiyor dostum...global dünyanın bir parçası ol...sınırları kimlikleri kaldır...(ne alakaysa):p

İşim olmaz globalleşmeyle....Valla bir tek burası kaldı ...Öteki üyeliklerim çok eski 4-5 sene oldu sanırım..Nick imi bile hatırlamıyorum...Sanırım iptal de olmuştur...

Globalleşme ayağına bizi satıyon yani... Satarsın sen zaten....Allah bilir bilgi de aktarıyosundur....Metebond07:queen: :queen: :queen:

gördüğüm beğendiğim her motosiklet sitesine üyeyim. en çok zamanımı motosiklet.net de geçiriyorum. bence tüm motorcular birbiriyle dost olmalı. o sitenin elemanları bu sitenin elemanları gibi ayrılma olmamalı. ilk motorcularla MT de tanıştığım için burada daha çok zaman geçiriyorum.

yani özgür birisi olarak hiç bir site beni sadece kendine bağlayamaz diyorum:p

Teşekkür ederim,ben globalleşmesem bana kızarmısınız sevgili metehan.:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

kızmam İhtiyar abi be...Ama geçenlerde ÇİN e benmi gittim...:p niye gettin çine abi...ülkende yokmuydu aradığın şey...:)

Globalleşme ayağına bizi satıyon yani... Satarsın sen zaten....Allah bilir bilgi de aktarıyosundur....Metebond07:queen: :queen: :queen:

satarım...bi greencard sanada çıksında ardına bakıyonmu görecem seni ben...bana ayak yap...git greencarda başvur...ayıp be kardeşim...

Son düzenleme:
kızmam İhtiyar abi be...Ama geçenlerde ÇİN e benmi gittim...:p niye gettin çine abi...ülkende yokmuydu aradığın şey...:)

satarım...bi greencard sanada çıksında ardına bakıyonmu görecem seni ben...bana ayak yap...git greencarda başvur...ayıp be kardeşim...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bende burada mutluyum mesutum.
Ayrıca ben galiba biraz muhafazakarım ve tek eşlilikten yanayım.
http://www.enduroturkiye.com diye bir Bursa merkezli siteye üye idim site kapandı:pale:
Bir siteye daha üye olmuştum lakin zamanımın tamamı burada geçiyor.

BURALARIN HAVASI BAŞKA YAYLA HAVASIDA VAR,DENİZ HAVASIDA.
:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bende burada mutluyum mesutum.
Ayrıca ben galiba biraz muhafazakarım ve tek eşlilikten yanayım.
http://www.enduroturkiye.com diye bir Bursa merkezli siteye üye idim site kapandı:pale:
Bir siteye daha üye olmuştum lakin zamanımın tamamı burada geçiyor.

BURALARIN HAVASI BAŞKA YAYLA HAVASIDA VAR,DENİZ HAVASIDA.
:queen:

Aynen katılıyorum ihtiyar...Hatta hafif çengelköy havası da var gibi....:cat:

iyi güzel herkes mt de iyi vakit geciriyor belli aklı evvelin biride benle eglenmeye kalkmıs ama söyliyim biz özü sözü bir insanız kimsenin piyonu durumuna düşmeyiz

diğer bir forum sitesinde benim nickimle tanısma mesajı acıp kacan birisi var anlasılan o sadece kendi kendini kandırır bizim yaptıklarımızda yazdıklarımızda burda herkes yazdıgının arkasında dursa ii olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar