Meşhur oldu o meşhur..
Geazeteci taklasına gelmiş..
Cepten bayağı konuştuk.
İyi birine benziyo..
İnce bi ayar gerekliydi.
Sağolsun kırmadı beni..
Senle adaşım..Onla yaşıtım.:cherry:
Valla abi ben saf biri olduğunu taa en başta anladım...
Millet verdi veriştirdi ama SS'e az bişey vakıf olan biri şunu kesinlikle bili; karaköy trafiği gibi araçların adım adım gittiği bir trafikte taksideki gazatecinin alabileceği görüntü 2-3 kare fotoğraf veya 3-4sn görüntüyü geçemez.
Belli zaten adamlar vermiş gazı, öl kaldırabiliyo musun, bi bağırtsana şunu, tranvay yoluna girsene...
Bunu medya yıllardır yapıyor, milleti aptal yerine koymaya çalışıyorlar ama malesef millet değil kendileri aptal.
İstisnasız 6 ayda bir haber yaparlar, neymiş marangoz kendi kendine giden araba yaptı.
Hadi diyelim ki o marangoz, adamın aklı o kadar basıyor, 30Ytl'ye satılan bir kumandayı 2-3 röle ve servo motorla birleştirip arabaya takmış aklınca olmuş insansız araç.
Be gazeteci, sen universite mezunusun, nasıl bunu çiftçi, marangoz, kasap, insansız araç yaptı diye haber yaparsın???
Koskoca şirketinizde bir tane mi adam gibi adam yok, ses ışık teknisyeninizdemi yok?
Pek tabii hepsi var.. ama milleti keko zannediyor medyatik geyler...

r:
Yer misin türkiyem? yemezsinn, ver muziği....
Bizz piri reislerin bizz hazarfen çelebilerin bizzz mimar sinanların çocuklarıyız yemeyiz bizzzzz:queen:
Reytinglerde tavan yapmışken mesajımı bitireyim ben