Motosikletini Göster !

Motosikleti
cbf 150
havalı bilye atan tabanca ile kas hafızası oluştırursak paradan yırtarız sanırım. :)
airsoftlar ilk çıktıgında, japon ordusu tarafından kullanıldı. Akabinde Amerikan ordusu ve bizede geldi ilk kullanan birimlerden biriyimdir.

İlk başta büyük para kazancı olarak görüldü ama çatışma altındaki silahın verdiği etkiyi simule edemediği için bazı büyük sorunlara yol açmaya başladı.

Mesela Duman gaz tepkisi ses gibi faktörler olmayınca beyin daha yumuşak kalıyor yani gay oluyorsun :)

o yüzden gerçek mermiyle antiremanın yerini koyamazsın.

Ve tetik hassasiyetide aynı değil.

Bu arada kendini pompalı tüfeklere yada otomatik yivsizlere hazırlasan daha doğru bir karar almış olursun. Devir drone devri, cephede silahla ölenlerin sayısı detroitte bir gecede ölen adamdan daha az ama dronelar çok çılgın.

airsoftlar ilk çıktıgında, japon ordusu tarafından kullanıldı. Akabinde Amerikan ordusu ve bizede geldi ilk kullanan birimlerden biriyimdir.

İlk başta büyük para kazancı olarak görüldü ama çatışma altındaki silahın verdiği etkiyi simule edemediği için bazı büyük sorunlara yol açmaya başladı.

Mesela Duman gaz tepkisi ses gibi faktörler olmayınca beyin daha yumuşak kalıyor yani gay oluyorsun :)

o yüzden gerçek mermiyle antiremanın yerini koyamazsın.

Ve tetik hassasiyetide aynı değil.

Bu arada kendini pompalı tüfeklere yada otomatik yivsizlere hazırlasan daha doğru bir karar almış olursun. Devir drone devri, cephede silahla ölenlerin sayısı detroitte bir gecede ölen adamdan daha az ama dronelar çok çılgın.

valla kamyoncu su forumda savasa hazır 4 adamız.

sen

ben

osman

bordo bereli( kim oldugunu biliyosunuz)

diğerleri cizgi film, bira fıstık yapsın anca..

bi ara kaz daglarına beklerim... bazı tepelere cıkmak istiyorum ama ayılara yem olurum diye gidemiyorum tek basıma.

Motosikleti
cbf 150
valla kamyoncu su forumda savasa hazır 4 adamız.

sen

ben

osman

bordo bereli( kim oldugunu biliyosunuz)

diğerleri cizgi film, bira fıstık yapsın anca..

bi ara kaz daglarına beklerim... bazı tepelere cıkmak istiyorum ama ayılara yem olurum diye gidemiyorum tek basıma.
4 erkek dağa çıkıcağız ve ayılara karşımıza alıcağız.

Bu bana uyar :))))

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Yok bea @tommygun . 2'si Rally ve ikisi de L olmak üzere epi topu 4 tane Crf aldım şu ömrü hayatımda.

Asıl yoruma açık kısmı bunların 3 tanesini son 2 yılda aldım ve bu 3 motor da hala bende. :giggle:
Hocam kazasız belasız, sağlıkla, keyifle kullan. Parayı bulursam sırf dağ tepe rotaları için ben de alacağım bir Crf😁😊

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Rota üzerinde köfte kebap bir şeyler var mı ona bakıyordum.
Çinede var, zaten biliyorsun ama bence ahmetbeydekiler kadar basarili degiller bi de rota disi. Koçarli da osmanli zamanindan kalma şato benzeri bir iki yapi var, ne kadar ilgini ceker bilmiyorum.
Bir de alinda antik kenti var. Anadolu arkeolijisi programinda gorup kaydetmisim.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Çinede var, zaten biliyorsun ama bence ahmetbeydekiler kadar basarili degiller bi de rota disi. Koçarli da osmanli zamanindan kalma şato benzeri bir iki yapi var, ne kadar ilgini ceker bilmiyorum.
Bir de alinda antik kenti var. Anadolu arkeolijisi programinda gorup kaydetmisim.
Ben de kendime kızıyorum ama motor sürerken mağara, delta, yatır, antik eser, kalıntılar vs zerre umrumda olmuyor, gözlerim görmüyor. Dediğin yerler illa ki önemli ve gezmek gerekir ama motorsuz gideceğimiz başka bir güne saklamak lazım.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Ben de kendime kızıyorum ama motor sürerken mağara, delta, yatır, antik eser, kalıntılar vs zerre umrumda olmuyor, gözlerim görmüyor. Dediğin yerler illa ki önemli ve gezmek gerekir ama motorsuz gideceğimiz başka bir güne saklamak lazım.
Ben bildigim kadarini soyliim de, gidip gitmemek size kalsin. Herkesin seyahat tercihi farklidir (motor tercihi de)🙂
Kocarlida bi kac pideci var gordugum kadari ile. Guzel yemek yapan bi yer bulursan yazarsin zaten, biz de faydalaniriz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar