Tamam inandık yahu bağırmaGay oldum gayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...
Ekşide falan yazacaklar şimdi gaylar toplanmış motor sitesine diye
Tamam inandık yahu bağırmaGay oldum gayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...
Şimdi glrünür unlisted yaptımharbiden gizliymiş izleyemedim :d
Şimdi glrünür unlisted yaptım
Bunda birşey yokki, 4 5 bin tane fişek harcadınmı kas hafızası oluşur.cok guzel.
ya kamyoncu,
burda kardan adama yaptığı sekilde atıs yapma tekniğini mumkun mu ?
yoksa bu sadece filmlerde mi oluyor
Bir şe
Bunda birşey yokki, 4 5 bin tane fişek harcadınmı kas hafızası oluşur.
Para zaman ve yetenek![]()
airsoftlar ilk çıktıgında, japon ordusu tarafından kullanıldı. Akabinde Amerikan ordusu ve bizede geldi ilk kullanan birimlerden biriyimdir.havalı bilye atan tabanca ile kas hafızası oluştırursak paradan yırtarız sanırım.![]()
airsoftlar ilk çıktıgında, japon ordusu tarafından kullanıldı. Akabinde Amerikan ordusu ve bizede geldi ilk kullanan birimlerden biriyimdir.
İlk başta büyük para kazancı olarak görüldü ama çatışma altındaki silahın verdiği etkiyi simule edemediği için bazı büyük sorunlara yol açmaya başladı.
Mesela Duman gaz tepkisi ses gibi faktörler olmayınca beyin daha yumuşak kalıyor yani gay oluyorsun
o yüzden gerçek mermiyle antiremanın yerini koyamazsın.
Ve tetik hassasiyetide aynı değil.
Bu arada kendini pompalı tüfeklere yada otomatik yivsizlere hazırlasan daha doğru bir karar almış olursun. Devir drone devri, cephede silahla ölenlerin sayısı detroitte bir gecede ölen adamdan daha az ama dronelar çok çılgın.
4 erkek dağa çıkıcağız ve ayılara karşımıza alıcağız.valla kamyoncu su forumda savasa hazır 4 adamız.
sen
ben
osman
bordo bereli( kim oldugunu biliyosunuz)
diğerleri cizgi film, bira fıstık yapsın anca..
bi ara kaz daglarına beklerim... bazı tepelere cıkmak istiyorum ama ayılara yem olurum diye gidemiyorum tek basıma.
Hocam kazasız belasız, sağlıkla, keyifle kullan. Parayı bulursam sırf dağ tepe rotaları için ben de alacağım bir CrfYok bea @tommygun . 2'si Rally ve ikisi de L olmak üzere epi topu 4 tane Crf aldım şu ömrü hayatımda.
Asıl yoruma açık kısmı bunların 3 tanesini son 2 yılda aldım ve bu 3 motor da hala bende.![]()
Aslında haftaya şu İncirliova - Bafa rotasını yapmak lazım.Hocam kazasız belasız, sağlıkla, keyifle kullan. Parayı bulursam sırf dağ tepe rotaları için ben de alacağım bir Crf![]()
Guzel rotadir kesin. Incirliova, kocarli, mersinbelen, bafa rotasi mi?Aslında haftaya şu İncirliova - Bafa rotasını yapmak lazım.
Rota üzerinde köfte kebap bir şeyler var mı ona bakıyordum.Guzel rotadir kesin. Incirliova, kocarli, mersinbelen, bafa rotasi mi?
Çinede var, zaten biliyorsun ama bence ahmetbeydekiler kadar basarili degiller bi de rota disi. Koçarli da osmanli zamanindan kalma şato benzeri bir iki yapi var, ne kadar ilgini ceker bilmiyorum.Rota üzerinde köfte kebap bir şeyler var mı ona bakıyordum.
Ben de kendime kızıyorum ama motor sürerken mağara, delta, yatır, antik eser, kalıntılar vs zerre umrumda olmuyor, gözlerim görmüyor. Dediğin yerler illa ki önemli ve gezmek gerekir ama motorsuz gideceğimiz başka bir güne saklamak lazım.Çinede var, zaten biliyorsun ama bence ahmetbeydekiler kadar basarili degiller bi de rota disi. Koçarli da osmanli zamanindan kalma şato benzeri bir iki yapi var, ne kadar ilgini ceker bilmiyorum.
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
Bir de alinda antik kenti var. Anadolu arkeolijisi programinda gorup kaydetmisim.![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.maps.app.goo.gl
Ben bildigim kadarini soyliim de, gidip gitmemek size kalsin. Herkesin seyahat tercihi farklidir (motor tercihi de)Ben de kendime kızıyorum ama motor sürerken mağara, delta, yatır, antik eser, kalıntılar vs zerre umrumda olmuyor, gözlerim görmüyor. Dediğin yerler illa ki önemli ve gezmek gerekir ama motorsuz gideceğimiz başka bir güne saklamak lazım.
Hah işte bize bunlarla gelKocarlida bi kac pideci var gordugum kadari ile
eheh,