Motosikletini Göster !

Motosikleti
Dominar D250
Bu da benim Mobidik'im...

dVXNBNv_4uPJFD15puuaHqLDUMC24rieiFJCHA5ExrugYbZMJPx3-o_8d2JEZtWrsl42-31_laJjv36i9H-1oAfsSHGiZsS-c8qnPnvu5KWVcm2Iwb48uh9B8ft4LJ-XgG4npD5F8wCRdB1GsnaMsvl8x3g1XD8FLhyF8ojK8GLgamIIobPc3ShCUNSDdg2fMVr9yahr3WIP44sPTlqOS6tQG9t-Mq2LsXQEu_jO2Ey44AAskhPVlYXEJnwE5s2d1A7mAg3pEIhHAtantkC4Xx7MnaYTHIgkItfbRtMYCLJona1p-TzWD_P2g2DHqrPKp30wbGH0OYjZXBJ-CEr15dgs56EH9mHaneO-CwXuA4BPDADplt2hLpxeRbIxrpB0nlPQLEAia6MNrYCAKrGM814UBy9dmhYMC8IyaHlfNfjEAdKEnLX6Ao2Hc4a-fsfMxJZDc22ZNOl431n9z7otK-LtB949XfjCXwXyIqqHQXFLD3ndWG3DW-0CtFyHmgAXlHvyXU-nHTgwfcwxoKYhUDP32A0RuOIaBwp9ymb5CDkZt4X9wKN3rdXOy0olw1KtyV6_x4pXrDtPH2FKgifQNxN7yintuqq6ZbvdwSAJbKgLrFkOFB3M6Y0AAI_Rd88D_2M1YA_H24ekPlbuk7fW0SlKTinbZY8C7Kqsuir_MZ5DrNV0-X9bQ065ud_3RQVh_3l3qByi1WymJ_Q1VHgogyC1ARiupXGzMgGYqqlZixjEAerxoWVEuhrJwCDpYOA=w328-h246-no

Motosikleti
S1000XR
Herkes güzel güzel çekinmiş, çekmiş, bende en kısa sürede çekip yükleyeceğim, canım çekti resmen. :mrgreen:

Motosikleti
Yok
Başka bir başlıkta bir arkadaşım fotoğraf istemişti, bende düldül'ün bu gece çektiğim fotoğraflarını atıyorum.

Biraz izlenimlerimi yazmak gerekirse, işte bu makinayla sağ şeritten ufak ufak, geze geze, etrafı göre göre takılıyorsun, 50cc'lik motosiklet gibi.

Düzde on numara, önü açık olmasından dolayı hem motosiklet zevkini tattırıyor, artı otomobile benzer kaportası olmasından dolayı insana ayrı bir güven duygusu veriyor.

Ama viraja geldi mi iş değişiyor :) En ufak bir dönemeçte harbiden tedirgin oluyorsun, çok sakat dönüşleri aletin yani.

Kitapçıkta yazan talimatı uygulamaya başladım, yani örneğin sola dönüyorsak, hızımızı düşürüyoruz, gidonu sola kıvırıyoruz, ters ayağımızla - yani sağ ayağımızla ATV'ye abanırken üst gövdemizi öne ve döndüğümüz yöne -yani sola- çaprazlama ittiriyoruz. (Sağ dönüşte de tam tersi). Bu talimat biraz işe yarıyor, daha güvenli hissediyorsun dönüşlerde ama dediğim gibi dönüşler harbiden sakat, bir motosiklet gibi stabil asla değil.

Bir de yolun yamuk olduğu durumlarda tedirginlik hissediyorum; yani yol sol tarafa doğru aşağıysa, ya da sağ tarafa doğru aşağıysa - bunlar gerçi motosiklette de canımı sıkan şeyler. Umarım kafaya geçirmeyiz makinayı ne diyeyim...

Zevk olayı güzel, otomobil ve motosikletten sonra üçüncü farklı bir zevk olarak nitelendirebilirim. Umarım kazasız belasız kullanabilmek nasip olur...

cfeonuw.jpg

5j1wnjv.jpg

4sxkgxy.jpg

kzsixx5.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben ve motokisletim. (torun öyle diyoo)
ktm1.jpg

Başka bir başlıkta bir arkadaşım fotoğraf istemişti, bende düldül'ün bu gece çektiğim fotoğraflarını atıyorum.

Biraz izlenimlerimi yazmak gerekirse, işte bu makinayla sağ şeritten ufak ufak, geze geze, etrafı göre göre takılıyorsun, 50cc'lik motosiklet gibi.

Düzde on numara, önü açık olmasından dolayı hem motosiklet zevkini tattırıyor, artı otomobile benzer kaportası olmasından dolayı insana ayrı bir güven duygusu veriyor.

Ama viraja geldi mi iş değişiyor :) En ufak bir dönemeçte harbiden tedirgin oluyorsun, çok sakat dönüşleri aletin yani.

Kitapçıkta yazan talimatı uygulamaya başladım, yani örneğin sola dönüyorsak, hızımızı düşürüyoruz, gidonu sola kıvırıyoruz, ters ayağımızla - yani sağ ayağımızla ATV'ye abanırken üst gövdemizi öne ve döndüğümüz yöne -yani sola- çaprazlama ittiriyoruz. (Sağ dönüşte de tam tersi). Bu talimat biraz işe yarıyor, daha güvenli hissediyorsun dönüşlerde ama dediğim gibi dönüşler harbiden sakat, bir motosiklet gibi stabil asla değil.

Bir de yolun yamuk olduğu durumlarda tedirginlik hissediyorum; yani yol sol tarafa doğru aşağıysa, ya da sağ tarafa doğru aşağıysa - bunlar gerçi motosiklette de canımı sıkan şeyler. Umarım kafaya geçirmeyiz makinayı ne diyeyim...

Zevk olayı güzel, otomobil ve motosikletten sonra üçüncü farklı bir zevk olarak nitelendirebilirim. Umarım kazasız belasız kullanabilmek nasip olur...

https://i.hizliresim.com/cfeonuw.jpg

https://i.hizliresim.com/5j1wnjv.jpg

https://i.hizliresim.com/4sxkgxy.jpg

https://i.hizliresim.com/kzsixx5.jpg

Allah kaza bela vermesin @voltaren.

Alet tam keyif aleti gibi duruyor. Bu arada hatirladigim kadari ile sizde mt09 vardi, xmax vardi, bi 50cc vardi.

Onlar duruyor mu, yada hangileri duruyor?

Motosikleti
Yok
Allah kaza bela vermesin @voltaren.

Alet tam keyif aleti gibi duruyor. Bu arada hatirladigim kadari ile sizde mt09 vardi, xmax vardi, bi 50cc vardi.

Onlar duruyor mu, yada hangileri duruyor?

Şuan motor olarak sadece Xmax 400 var Mr. Wind. Diğerlerini satmıştım.

Şuan motor olarak sadece Xmax 400 var Mr. Wind. Diğerlerini satmıştım.

Dedim @voltaren garaj kurdu sanirim:) Boyle kafasina koydugunu yapan insanlara hep imrenmisimdir. En son Atv fikri almak istediginiz bir baslik hatirliyorum cunku.
Ben bi motor yenileyecegim 6 aydir lafini yapiyorum daha icraat yok ahah.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bu da ölmemek için inat eden benim ihtiyar delikanlı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar