Motosikletini Göster !

Motosikleti
Ns200 15"
Konudaki çoğu otosiklet için ekmeği ekrana bandırıyorum :queen:, belki bir yanlışlık olurda lezzeti gelir :cherry:. Allah herkese kazasız belasız kullanmaya nasip etsin, sayelerinizde gözüm gönlüm açılır oldu :).

1645380172134.jpg

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Bu da benim, Yamaha MT07 bloklu, R25 fren kaliperli, BMW f650 GS fren diskli, Pulsar 200 NS vites pedallı, Tracer 900 amortisörlü, CBR 125 radyatör fanlı, CBF 150 manetli, NC 750X aynalı ve CRF 250 gidonu olan APRİLİA Pegaso motorum :queen:

[url=https://www.resimupload.org/r/...org/images/2022/02/19/IMG_20210404_161859.jpg[/url][/url]

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------

[url=https://www.resimupload.org/r/...org/images/2022/02/19/IMG_20211128_160208.jpg[/url][/url]

Aynısını Transalp ile yapmak gibi bir hayalim var. Bakalım. Ellerinize sağlık. :)

Maşallah, forumda neler varmış. Tekerlere taş değmesin.

Elbette ki bu benim şahsi görüşüm ancak bence motosiklet dediğin işte böyle birşey. Tipinden bahsetmiyorum, ihtiyaç - emek - tarz - keyif - kişisellik - karakter... İşte motosiklet budur. Sizi bu emeğiniz ve ortaya çıkan ürün için tekrar içtenlikle tebrik ederim, bravo:cat:

Çok çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Sizin projelerinizin yanında benimki basit kalır. Kanalınızı yakından takip ediyorum, ilham kaynağım olan kişilerden birisiniz :rendeer:

Konjektörün orada bir kapak varmı yoksa böyle çıplakmı? Hırsızlara davet gibi bişey olmuş bu.

aynen açık hocam.yurt dışında bunlara kapak satılıyor mt yazılı çok güzel ama tr de görmedim henüz.adamlar mağdem çıplak yapıyoruz demişler bokunu çıkarmışlar.hiçmi koyacak saklanacak yer yada kapak koymadınız.görüntü iyi de hırsızlık vs aklıma gelmez benimde şahsen

Motosikleti
Ns200 15"
aynen açık hocam.yurt dışında bunlara kapak satılıyor mt yazılı çok güzel ama tr de görmedim henüz.adamlar mağdem çıplak yapıyoruz demişler bokunu çıkarmışlar.hiçmi koyacak saklanacak yer yada kapak koymadınız.görüntü iyi de hırsızlık vs aklıma gelmez benimde şahsen

Bir videoda denk gelmişti sannedersem eski kasalarda konjektörü gizlemiştiler ama bunu buraya koyup üstüne açık bırakmaları biraz garip olmuş, diğer çıplak motosiklet üreticilerine rest çekip çıplak motosiklet öyle değil böyle olur gibi de yapmış olabilirler :cherry:.

Son düzenleme:
Bir videoda denk gelmişti sannedersem eski kasalarda konjektörü gizlemiştiler ama bunu buraya koyup üstüne açık bırakmaları biraz garip olmuş, diğer çıplak motosiklet üreticilerine rest çekip çıplak motosiklet öyle değil böyle olur gibi de yapmış olabilirler :cherry:.

Sevende olur sevmeyende ben çok takilmadim.bile bile konmuş zaten belliki.ısınma vs oluyor diye düşündüm ama o parça hep soğuk.tüm modellerde gizli yamaha diye bilioyrum servis calisanlari da ilk kez görüyoruz dışarda dedi:) çırılçıplak edition

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar