Motosikletine lades oynamak! :)

Ulan işin ucunda motor olacam babamla ladese girecem ve kaybedecem,
ama herif kendine güvenmiş ki girmiş demi yani, dedik zamanında bu amca seni yer diye ama kulak asan kim..

yaa abi okudum baştan sona şimdi topiğide cidden yazış stiLi hareketi ve üyeLiğinin iptaLi
Hakkaten özü sözü 1 delikanLı bi adammış bu yaa yok mu civarında oturan bu adamı tanıyan bi şekiLde hayat buLsun istedim bu cocuk yaa
tanımadım ama sevdim kişiyi.
Hayat yoLcuLuğu motor üstünde oLursa da oLmazsada yer etmiş.. HAYIRLI YOLCULUKLAR..

üyelik bilem gitmiş valla yazık oldu beaaa okadar istekliydi tuhhh içim bi hoş oldu sankim kendim kaybetmiş gibi oldum

eee bu kadar mı 2 gün mü sürdü macera ya sana motosiklete alternatif bişiler bulalım adı motosiklet olmasın :) ne yardan geç ne serden :)

bi de okuyodur herhalde diye yazdım ama silip bidaha da girmiyom uleyn mi dedi acaba motosiklet olmayınca bu forum insanı eziyo içindeki koru elvlendiriyo yani çoook zor yaya olarak bu forumda takılmak :)

Dün evde uzun süre düşündüm,ne yapmalıyım diye.Tamam bir sinirle üyeliği kapattırdık falan ama,akşam dışarı çıkınca çok değişti durum.Alsancakta motorları görünce içim gitti yine,içilen bi miktar biranın ardından da kesin karar verdim :
Benim içimdeki bu "şey" -şey çünkü bu ilgiden fazla ama aşktan az- ben kesin vazgeçmedikçe böyle ladesmiş falan gitmeyecek.Ben illa ki yazın kiralayıp falan motora bineceğim,o beni tatmin etmezse öyle bırakacağım bu işi.Yapım gereği teslim olamam bu kadar kolay,hemen pes edemem.Bundan sonra forumda bu takma ad ile yazıyor olacağım,bu akşama doğru tekrar bir tanışma başlığı açarım.Gününüz güzel olsun saygılarımla....:rendeer:
yaa abi okudum baştan sona şimdi topiğide cidden yazış stiLi hareketi ve üyeLiğinin iptaLi
Hakkaten özü sözü 1 delikanLı bi adammış bu yaa yok mu civarında oturan bu adamı tanıyan bi şekiLde hayat buLsun istedim bu cocuk yaa
tanımadım ama sevdim kişiyi.
Hayat yoLcuLuğu motor üstünde oLursa da oLmazsada yer etmiş.. HAYIRLI YOLCULUKLAR..

Abi ben şimdi ne diyim bak utandım sen böyle söyleyince,çok düşündüm ama denemeden vazgeçmek kolay pes etmek istemiyorum.Desteğin için çok teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldum...

üyelik bilem gitmiş valla yazık oldu beaaa okadar istekliydi tuhhh içim bi hoş oldu sankim kendim kaybetmiş gibi oldum

gitmez o gitmez sen rahat ol:)
eee bu kadar mı 2 gün mü sürdü macera ya sana motosiklete alternatif bişiler bulalım adı motosiklet olmasın :) ne yardan geç ne serden :)

bi de okuyodur herhalde diye yazdım ama silip bidaha da girmiyom uleyn mi dedi acaba motosiklet olmayınca bu forum insanı eziyo içindeki koru elvlendiriyo yani çoook zor yaya olarak bu forumda takılmak :)
Bu konuda çok haklısın,belki de beni bu kadar hırslı ve istekli yapan da bu forumdur bu forum olmasaydı ne bu kadar bilgi alırdım ne de motosiklete binmeyi bu kadar isterdim.Hele o gezi yazıları yok mu başlıca aileye isyan sebebi :):)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vallaha geçmiş olsun be delituran kardeşim, üzüldüm senin adına yazık oldu gitti motor.
Nediyelim kısmet böyleymiş, ama seni kutlarım çamura yatmadın için bir delikanlıyada bu yakışır

Vallaha geçmiş olsun be delituran kardeşim, üzüldüm senin adına yazık oldu gitti motor.
Nediyelim kısmet böyleymiş, ama seni kutlarım çamura yatmadın için bir delikanlıyada bu yakışır

çamura yattı çamura:queen: ne delikanlısı beeee:p:p motor aşkı bu vaz geçilmez kana karıştımı çıkmaz:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
seren

bir gün yemekten sonra babanız illaki ellerini yıkayacak. sizde havluyu alıp orada gözükmeden havluyu tutacaksınız.babanız da sizi görmediği için havluyu askıda sanıp elinizden alacak. bukadar basit veeeee ladess...(ben denedim işe yaradı 5 ytl kazandım hehe:queen:

yani o yazdığım lades yapma planıydı anlamışınızdır herhalde ok

Son düzenleme:
Parmagına ip bagla boşta bulunmazsın,Biz lades oynadıgımızda genelde o taktigi kullanırdık.
Parmagına sıkı baglama ama herzman hissedecegin bir şekilde dursun bu iş ölüm kalım meselesine dönüşmüş nasıl gecersin bu sevdadan cok zor.
Karşında yaşlı bir kurt var, işin cok zor.:cherry:

yeni forum nasıl açılırr ??

bence söyle bişey yap.kosa kosa babanın yanına git elinde herhangi nesne olabilir.sen bağıra bağıra yanına git de ki al al al cabuk al sunu elimden.(zınnnk) baban aldımı bağırmaya devam ver ver ver motorun anahtarını ver.:cherry::queen:
ama ben oğlumla böyle iddaya girsem ve o da böyle cirkefe yatsa bi 5 gün de hastanede yatardı:) tabi saka.siddete hayır:cat:

Ladesi kaybetmiş . Üyeliğimi nasıl silerim bir daha girmem buraya falan diyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar