- Konu Yazar
cem abinin (aparat) bi lafı var : eğer motor üstünde bi kere gözün yaşardıysa inemezsin daha üstünden !!!
bu iş aşk işidir! eğer aşıksan motora kimseyi dinle al efendi bi şekilde bin!
başlanğıçta benimde tereddüttlerim yok değildi...verilen cevapların hepside bence doğru ancak motoru egonu tatmin etmek... çevrene hava atmak amacı ile kullanmayacaksan...motoru kenin için kullanacaksan ve gerekli donanımı alırsan...seyir halinde mantığını kullanabilirsen ve yollu iyi okuyabilirsen...tehlikeyi minumuma indirebilirsin...sakin ol...tekniğini geliştir donanıma para harcamaktan kaçınma ve kaskını tak(kask aksesuar değildir...bazı sürücüler görüyorum kask var ama olması gereken yerde değil ?!)
tehlikeli bir hobi ama tehlikeli olmasa dikkatlide olamayız...bu nedenle amacın tehlikeyi minumuma indirmek olmalı...bunların dışında olacak olan olurzaten değil mi?
arkadaşım motor işi gönül işidir.çevre eş iş tepkisiyle motorcuda olunmaz motordanda vaz geçilmez..yazılarından anladığıma göre sen tam kararını verememşsin..önce ne yapmak istediğine iyice bir karar ver..tepki hemen hemen her aileden gelir.ama unutmamak gerekirki herkes kaderini alın yazısını yaşar..ecel geldimi elbet bir şey sebeb olacak bu trafik kazası deprem hastalık veya motor kazası olabilir..sana tavsiyem önce iyi bir eğitim ve üstüne giyecek donanım al..bilmiyorum ehliyetin varmı..yoksa ehliyetini al..dikkatlice kurallara uyarak motorunu kullan..gerisini ALLAH,a bırak..takdir neyse o olur..hoşca kalın
bu arada arkadaşdan duyduğuma göre türkiye de motorsikletlerin kaza yüzdesi otomobillerin yüzdesinden daha azmış, sanırım bilinçli bir grup haline geldik