Tehlike mi evet; ama yaşamakta bir tehlike.Sabah evden çıktığında akşam eve döneceğinin garantisini kim verebilir? Sonuçta yürürken bile, hatta kaldırımda giderken bile bir aracın tekeri patlayıp kaldırıma kırıp sana çarpmayacağının garantisini kim verebilir...ya da kötü olasılıkların olmayacağını...Gerçekten istiyorsan unutmaman gereken 2 temel şey var: birincisi, trafikte 2 kat daha dikkatli olacaksın( ekipmanların tam bir şekilde ); ikincisi herzaman içindeki korkuyu taşıyacaksın; korkuyu yenersen kendine aşırı güvenirsin, aşırı güvende kazayı getirir.Tedbirli olmak istiyorsan korkulardan korkmayacaksın arkadaş. Ben 12. yılıma giriyorum iki teker üstünde; yaz-kış ara vermeden günlük yaşantımda iki teker üstündeyim.Benim için bir aşk, bir heyecan, bir tutku ve bir ulaşım aracı...Tabiki diğer arkadaşların belirttiği gibi tehlike sınırında yaşayanlar içerisindeyim ( ne kadar çok iki teker üstündeysen, bela o kadar sana yakın olur mantığı ). Eğer motosikleti bir yaşam tarzı olarak kabul edersen eğer gerisi gelir merak etme...Söylenenler kulağına küpe olsun; ama yüreğinin sesini dinle derim...Dündar İSKENDER