motosikletin demir parçalarını boyamak

arkadaşlar elimde 9 farklı parça var, peglerin olduğu demirler, pegler..vs bunları çok güzel boyadım fakat sanırım vernik seçimini yanlış yapmış olacağım ki yapış yapış oldular bende 5 gün sonra yola çıkacağım o yüzden işleri halletmem gerek ve tekrar silip boyamak için zamanım yok,

bugün bi oto boyama dükkanına sordum adam hepsini silip boyayı çıkarmakla uğraşamayacağını çünkü 1 gününü alacağını ama tinerle tüm boyayı söküp getirirsem boyayabileceğini söyledi 2 parçağı tinerle sildim çok detaylı silinmedi ama %98 i gitti boyanın fakat bu böyle olmayacak belli..

düzce de hem boyayı düzgün temizleyip hemde boyayabilecek motosiklet veya oto boyacı biliyor musunuz?

duruma göre parçaları takıp istanbula da gelebilirim.

Boyacılardan veya iyi bir nalburdan, o da olmazsa bir yapı marketten, o da olmazsa internetten... Bunun veya bunun gibi bir ürünü temin ederseniz uyguladığınız kısımlardaki boyalar birkaç dakika içinde kabarır, spatula veya tel fırça ile silip suyla yıkarsanız temiz metale kadar ulaşırsınız.,

Uygularken kesinlikle iyi havalandırılmış yerde, maske ve eldivenle kullanın. Asit bazlı ürünlerdir, ancak tedbiri alırsanız güvenle kullanabilirsiniz.

Selülozik boya ile mi boyadın ? O geç kurur yapış yapış olması ondan olabilir. Akrilik çabuk kurur.

dmax isimli kanalda wheelers dealers isimli bir program var,
oradaki üstadımız Edward abi kutu boya ile gayet güzel işler çıkarıyordu,
biraz araştırmakta fayda var.

düzce tarafını bilemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar