- Konu Yazar
arkadaşlar elimde 9 farklı parça var, peglerin olduğu demirler, pegler..vs bunları çok güzel boyadım fakat sanırım vernik seçimini yanlış yapmış olacağım ki yapış yapış oldular bende 5 gün sonra yola çıkacağım o yüzden işleri halletmem gerek ve tekrar silip boyamak için zamanım yok,
bugün bi oto boyama dükkanına sordum adam hepsini silip boyayı çıkarmakla uğraşamayacağını çünkü 1 gününü alacağını ama tinerle tüm boyayı söküp getirirsem boyayabileceğini söyledi 2 parçağı tinerle sildim çok detaylı silinmedi ama %98 i gitti boyanın fakat bu böyle olmayacak belli..
düzce de hem boyayı düzgün temizleyip hemde boyayabilecek motosiklet veya oto boyacı biliyor musunuz?
duruma göre parçaları takıp istanbula da gelebilirim.
bugün bi oto boyama dükkanına sordum adam hepsini silip boyayı çıkarmakla uğraşamayacağını çünkü 1 gününü alacağını ama tinerle tüm boyayı söküp getirirsem boyayabileceğini söyledi 2 parçağı tinerle sildim çok detaylı silinmedi ama %98 i gitti boyanın fakat bu böyle olmayacak belli..
düzce de hem boyayı düzgün temizleyip hemde boyayabilecek motosiklet veya oto boyacı biliyor musunuz?
duruma göre parçaları takıp istanbula da gelebilirim.