motosiklete veda edenler artıyor mu?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cıbırımı satıyoruz istemeyerek bırakmak zorunda kalıyorum tekrar alana kadar :salut:

ben alırımda sana migros arabası bile yok...
şaka bir yana alırız allah büyük...

Bi abimiz 35'inde aldı ilk motorunu (hani yine iyisin,daha var zamanın yani :p ),ancak o zaman maddi,manevi fırsatı olmuş demek ki.Bilinçi sürücü olduktan sonra hiçbir zaman geç değildir.:wiinkk:

Bmx bisikletimiz vardı ne güzel,hiç böyle toplu bırakma da yoktu,kriz yüzünden satıcam,yok büyütüp 21 vitesli alıcam gibi dertlerde yoktu,herkes mutluydu,yetinirdi,aaahha aahhhh :salut:

Bi abimiz 35'inde aldı ilk motorunu (hani yine iyisin,daha var zamanın yani :p ),ancak o zaman maddi,manevi fırsatı olmuş demek ki.Bilinçi sürücü olduktan sonra hiçbir zaman geç değildir.:wiinkk:

Bmx bisikletimiz vardı ne güzel,hiç böyle toplu bırakma da yoktu,kriz yüzünden satıcam,yok büyütüp 21 vitesli alıcam gibi dertlerde yoktu,herkes mutluydu,yetinirdi,aaahha aahhhh :salut:

sen bana yaşlımı dedin şindi...:silent:
ben bmx e binerken senin meyve olduğun ağacı yeni dikmişlerdi...:rendeer:

motosiklet etraftan lüks olarak görünüyor malesef..ben bi arkadaşımla muhabbetim esnasında birşeye gücüm yetmeeycğini söylediğimdehemen verdikleri cevap ''oğlum altında motorun var geziyosun ne para yok sat ozaman'' tarzı cevaplar oluyor..ki bnm motorun yılda 50 llira masrafı oldu yağ deşşimi gaz teli vs..ama SS kullananların masrafı deli gibi önü arkası gelmez.onların krizde stılıga çıkarması çok çok normal bence..

birde şu var bazı insanlarda araba var motoru zvki içn almış yada yakın yerlere gidip gelmek için kriz olunca adam motoru satıp arabayla devam ediyor..

bir diğeride motor tutkudur adam parasını biriktiriyo ve borç harç alıyor motorunu.ee kriz oluncada istemye istemye satmak zorunda kalıyor..sanırım durum bu.

bir de tehlikesi yüzünden bırakmak zorunda olanlar var, benim gibi.Bir kez omurgamı kırıp, felcin eşiğinden dönmüş biri olarak, tekrar o acıları yaşamayı göze alamadığım için çok sevdiğim motorumu satıp, uzunca bir süre veda etmek zorunda kaldım :salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu ülkede motosiklete binmeye teşebbüs etmek, mantıklı düşünüldüğünde savaşa gitmekten daha büyük cesaret isteyen bir hareket haline gelmiştir maalesef.

Güzel ülkemin güzel insanları diyemiyorum, cünkü gittikçe cahilleşen, kabalaşan,
ve gitgide tüm umut ışıklarının söndüğü bir devire giriyoruz.

bilmem farkındamısınız........

uzun süre olmuş ama ,gözüme çarpınca bu yazı ,kendimi alamadım

:cat: o kadar haklısın ki öz ve kısa açıklanmış böyle bir yazıya yürekten alkış.
kriz istanbulda özellikle trafikte dayanılmaz bi etki yarattı kimsenin gözü bişey görmüyor araçların çoğu ticari adamlar gözünü karartmış harıl harıl iş yapmaya çalışıyorlar

örnek: adam gece fırında çalışıyor sabah başlıyor akşama kadar kamyonla ekmek dağıtıyor böyle bi çok iş var servis şoförleri cabası motor tehlike + tehlike

servis + taksici + ticari minübüsler
benimde yaka silktiğim kişiler
kimse çıkıpta adam ekmeğinin peşinde demesin
bende ekmeğimin peşindeyim ama bunlar gibi saygısızca değil....

Son düzenleme:
sen bana yaşlımı dedin şindi...:silent:
ben bmx e binerken senin meyve olduğun ağacı yeni dikmişlerdi...:rendeer:

Yok bee yapar mıyım ben hiç öyle şey?Örnek verdim abiyi:p
Tekerleğin ilk icadı tabi,zorlanmışsındır binerken ama onun da yeri ayrıdır şimdi :rendeer: :pO ağaç kadar taşş düşsün başına :cherry::p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar