Motoru ters yere bırakırsan arkanı döndüğünde bulamazsın. Arabayı öyle çalmak için pek tenezzül de etmezler![]()
150cc motorla 60-70km\h hızla gidersen daha az yakarsın..
Hee hergun 100km yol 60-70le bitermi orası biraz karışık??
Motorun deposu 10lt diyelim hadi 300km yaptın full depoyla(gazlama,yüksek devir)
aylık 3.000km diyorsun 10kere fullesen 600tl??? 8kere fullesen 480tl,Ayıktın..:cat:
Arkadaşin sorduğu soru dışında her türlü cevap gelmiş. Bilen varsa yerini söylesin , yoksa herkes akıl vermeye kalkıyor. Herkesin aklı kendine. Benzin 3 lira iken 100 kuruş yakarken de ne gerek var LPG takmaya zaten az yakıyor gibi yorumlar geliyordu. Şimdi 2 katına çıktı. Bir motorsiklet nerde ise araba ile eşdeğer yakıyor. Şimdi ona da cevap ybr al kardeşim olur. Benzin litresi 20 lira da olsa yine aynı muaabtler dönecek eminim. Zaten az yakıyor şeklinde. Arkadaş maddi durumu yerinde değil demek ki 5 lira nin bile hesabını yapıyor. Parası çok olan uçak benzini koysun. Öyle gezsin.
Arkadaşin sorduğu soru dışında her türlü cevap gelmiş. Bilen varsa yerini söylesin , yoksa herkes akıl vermeye kalkıyor. Herkesin aklı kendine. Benzin 3 lira iken 100 kuruş yakarken de ne gerek var LPG takmaya zaten az yakıyor gibi yorumlar geliyordu. Şimdi 2 katına çıktı. Bir motorsiklet nerde ise araba ile eşdeğer yakıyor. Şimdi ona da cevap ybr al kardeşim olur. Benzin litresi 20 lira da olsa yine aynı muaabtler dönecek eminim. Zaten az yakıyor şeklinde. Arkadaş maddi durumu yerinde değil demek ki 5 lira nin bile hesabını yapıyor. Parası çok olan uçak benzini koysun. Öyle gezsin.
Evet doğru,hesaplaman biraz yanlış ama olsun.
Şimdi normal lpgsiz bir motorla,motor 100km/3.0 lt diyorum,ayda 300 tl bir ücret bana patlıyo(600 tl aylık çok fazla ��)
Bu 300 tlyide lpgli yapsam 100km/4.0 lt gaz tüketse,Lpgnin suanki litre fiyatı:3.38(güncel)
4.0lt×3000km=120 lt gaz×3.38=405.6 TL
Yani 250 cclik bir motorda bile,Aylık 405 tl yakıt tutarı çıkarken,125 cc lik bir motorda 200 TL ye kadar düşer,zorlamazsam daha az öderim gibime bile geliyo.
O yüzdende,lpg ustası ariyorum��..
Esas senin verdiğin akıl komik. Bende Renault Megane 2012 1,5dCi otomatik vites 110hp araba var. Evim ile işim arası git gel 85km. Araba ile çıktığımda cebimden 50tl mazot gidiyor, Motor ile çıktığımda 3kez gidip geliyorum 50tl'ye. Zaten kuruş hesabı yapıyorsa binmeyecek, gidip toplu taşımaya binecek. Gene de kalkmış biz burada daha ucuza nasıl getirir die kafa patlatırken sen kalkmış bide küstahlık yapıp YBR diorsun. Senin gibilere çok kızıyorum bu forumda. Arkanda LPG tankıyla git bakalım ne hissedeceksin?
Kardeşim,motosiklete lpg taktırmak için öncelikle motosikletin sıvı soğutmalı olacak,hee hava soğutmalı içinde regulatörler var ama cidden maliyetli oluyor,bu işi hesaplı kapatmak istiyorsan Lifan kp150 al sıvı soğutmalıdır kendisi,lpg dönüşüm firmalarını telefonla arayarak bilgi al.
Teknik kısımları forumda arayabilirsin.
Montaj fiyatı 700-1000tl arası olacaktır.
Handikap;
Extra ağırlık,
1000tl maliyeti ne kadar sürede amorti edeceksin?
Muayene esnasında tekrar söktüreceksin.sonra tekrar taktıracaksın buda maliyet.
Motosiklete lpg dönüşümü yasalaşmadı henüz
Olurya bir kazaya karışsan,ve bu dönüşüm farkedilirse yiyeceğin ceza?trafikten men?vs..
Risk+Risk=Extra maliyet zaman kaybı vs.vs.
Sende öyle bir dert olmadığı için konuşması rahat,Esenler-Kagithane motorla 30dk,metroyla 1.5 saat,gidiş-geliş 3 saat yol yapiyo.Ve bunun beylikdüzünde birde okulu var tabi....Bunlar her gün zorunlu olarakta gidilecek.Keyfine göre motorla yada arabayla işe gitmeye yada çalışmaya gitmek gibi bir lüksümüz yok.E adamda haklı lpgli motor ustası hakkında her şey söylendi....Tamam.Benim için fikir almak iyi bişey ama Konu başlığını görüpte,içerden bilgi almak isteyen adamda,bir ton yazı okuyup hiç bir bilgi alamadığında deliriyo...
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:51 ----------
Sonunda elle tutulur biraz bilgi...
Tamam,neymiş,regülatör parçasıyla uğraşmamak ve çıkaracağı arızalardan kurtulmak için,alacağımız motor sıvı soğutmalı olacak.
Ayrıca muayene esnasında,lpg tüpünden arka çantayı çıkartarak kurtuluruz.Sıralı sistem yaparsakta hem lpgli hem benzinli kullanırız.Muayene giderken benzin....
Kaza esnasındada,motorun lpgli olması herhangi bir kaza unsuru olmadığından,o anda motorun lpgli olması,kimseyi ilgilendirmez.Ruhsatta ne yazarsa o.Çevirmede bile lpg varmı? Diye soracaklarını tahmin bile etmiyorum
Her gün 100 km yol gidiyorum.Araça 500 km=80 TL(imkansız böyle gitmesi).
Ayda,100×30=3000 km yol gidiyorum.
3000÷500=6×80=
AYLIK GAZ TUTARI=480 TL
E o kadar vereceğime lpgsiz motora binerim,onlar bile ayda 350 tl bir ücrete yansıyo hemde 150 cc olanları...
Araba işi bana pek mantıklı gelmedi.
zaten genel olarak yazdım ben yukarıda. Lpg sadece taktırdığınızda herşey bitmiyor.. arabalarda her 10.000 km motordada devirden ötürü muhtemelen her 5.000 kmde lpg filtresi değişecek. Yüksek ısı bujileri sürekli bitirecek her 10 binde buji değişimi olacak. Bunun daha lpg yol ayarı vs yapılacak. Yani lpgyi masrafsız bir sistem olarak görmeyin. Lpg ikinci el araçta denk gelmediği sürece mevcut sürdüğünüz arabaya lpg taktırdıktan sonra masrafını 1 2yılda çıkarıyorsunuz.
adam dalga geçiyor sizinle sizde ciddi ciddi cevap veriyorsunuz :queen:
Adam dalga geçiyormu bilmiyorum.Ama pratik bir sistem olsa düşünülür lpg tankı ağır, yer kaplıyor arka bagaj iptal sele altına koysan tankı sıkıntı . Benim nalet xmax 250 şehir içinde de dışında da 4lt yakıyor. Şimdi 4,5 litre yakan dizel arabalar var aynı paraya geliyor.hadi yaz geldi motor yeniydi açıldı yı en az 3,7 litre ye düşsün.150 lik motor kadar az yaksa fena mı.Fakat amörti etmek uzun sürer.adam dalga geçiyor sizinle sizde ciddi ciddi cevap veriyorsunuz :queen: