İşte BUDUR....:cat: :cat: :cat:zuhtupasa' Alıntı::wiinkk:
ARKADAŞLAR..
BU AKŞAM HEMEN HEMEN TÜM ULUSAL TV KANALLARININ ANA HABER BÜLTENLERİNİ İZLEDİĞİNİZDE BÖYLE BİR SİTENİN ÜYESİ OLDUĞUNUZ İÇİN DAHA ÇOK GURUR DUYACAKSINIZ SANIRIM...
Az önce Kader arkadaşım ve ben TV kameraları önünde idik.
(Site yetkilisi olarak benim olmamı sağlayan adminimiz erhan a ayrıca teşekkürler:rendeer: )
Hem arkadaşımızın yaşadığı olayları hemde MT ve motosikletlerin daha çok önemsenmesi adına önemli açıklamalarda bulunduk..İzleyin bakalım neler diceksiniz..:wiinkk:
Ne demek sevgili Savaş Kardeşim...Birlikten kuvvet doğar demişler..Sen gittin çaba harcadın, emek harcadın koca bir TV programına 100 küsür kişi ile MT nin katılımını sağladın..Keza göksel ve muhendis 1959 ve donierko kardeslerin cabası ile Darülacezeye anlamlı bi ziyaret yaptık..Kader kardeşim aslında tatsız bir olayla ama tüm motosiklet camiasının sesininin duyrulmasına vesile oldu.:cat:SAVASXXL' Alıntı:İşte BUDUR....:cat: :cat: :cat:
ARKADAŞLAR BU SİTEDEKİ BULUŞMA AMACIMIZI ŞÖYLE BİR KENDİMİZE GELİP YENİDEN GÖZDEN GEÇİRMEK GEREKİYOR...
BU SİTENİN AMACI MOTOSİKLET KULLANICILARININ BULUŞMASI DAYANIŞMASI VE KAYNAŞMASI AMACINI TAŞIMAKTADIR...
MOTOSİKLET ALMAK İSTEYEN BİR ARKADAŞ BURADA ALACAĞI MOTOSİKLETE KARAR VEREBİLİYOR...
MOTOSİKLETİ SEVEN AMA SADECE İLGİ DUYAN HAYATI BOYUNCA MOTOSİKLET KULLANMAMIŞ İNSANLARIN HOBİLERİNİ ARAŞTIRMALARI İMKANINIDA BU SİTE SAĞLIYOR..
BULUŞMALARI KAYNAŞMALARIDA PİKNİKLERLE SOHBET ORG İLE İNSANLAR BU SİTE ÜZERİNDEN YAPIYOR...
İŞTE ÖNEMLİ OLANDA İNSANLARIN BURADA BİŞEYLERİ PAYLAŞARAK GERÇEK VE DAİMİ DOSTLUKLAR YAKALAYABİLMESİDİR...
BU İŞE VESİLE OLAN ÖNCELİKLE SİZLERE (ZÜHTÜPAŞA VE KADER E) CANI GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM...
ELİNİZE KOLUNUZA AYAKLARINIZA SAĞLIK
SESİMİZİ DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ.....
zuhtupasa' Alıntı:Ne demek sevgili Savaş Kardeşim...Birlikten kuvvet doğar demişler..Sen gittin çaba harcadın, emek harcadın koca bir TV programına 100 küsür kişi ile MT nin katılımını sağladın..Kader kardeşim aslında tatsız bir olayla ama tüm motosiklet camiasının sesininin duyrulmasına vesile oldu.:cat:
Erhan kardeşimin katkılarıyla bende elimden geldiğince, dilimin döndüğünce
TV kanallarında bizleri ve motosikletleri farkedin mesajı vermeye çalıştım..
Herkes şunu anlamalıki artık; burası gerçek bir motosiklet ve motosikletçi sitesi..Biriz,birlikteyiz ve hep böyle olacaz..:cat: Aksi için veya gereksiz günlük aksiyonlar için uğraşanlar boşuna çabalamasınlar..:wiinkk:
S&S
zuhtupasa' Alıntı:Aksi için veya gereksiz günlük aksiyonlar için uğraşanlar boşuna çabalamasınlar..:wiinkk:
S&S
Sitemizin ve motosiklet camiasının sesinin duyurulmasında yol alan herkeze sonuna kadar destek ....zuhtupasa' Alıntı:Ne demek sevgili Savaş Kardeşim...Birlikten kuvvet doğar demişler..Sen gittin çaba harcadın, emek harcadın koca bir TV programına 100 küsür kişi ile MT nin katılımını sağladın..Keza göksel ve muhendis 1959 ve donierko kardeslerin cabası ile Darülacezeye anlamlı bi ziyaret yaptık..Kader kardeşim aslında tatsız bir olayla ama tüm motosiklet camiasının sesininin duyrulmasına vesile oldu.:cat:
Herkes şunu anlamalıki artık; burası gerçek bir motosiklet ve motosikletçi sitesi..Biriz,birlikteyiz ve hep böyle olacaz..:cat: Aksi için veya gereksiz günlük aksiyonlar için uğraşanlar boşuna çabalamasınlar..:wiinkk:
S&S
işte bi paşadan da böyle bi yazı beklenirdi akşam haberleere bakmaya gerek yok paşam orda da döktürmüşdür kesin böyle yazan bi adam kim bilir nasıl konuşmuşturzuhtupasa' Alıntı:Ne demek sevgili Savaş Kardeşim...Birlikten kuvvet doğar demişler..Sen gittin çaba harcadın, emek harcadın koca bir TV programına 100 küsür kişi ile MT nin katılımını sağladın..Keza göksel ve muhendis 1959 ve donierko kardeslerin cabası ile Darülacezeye anlamlı bi ziyaret yaptık..Kader kardeşim aslında tatsız bir olayla ama tüm motosiklet camiasının sesininin duyrulmasına vesile oldu.:cat:
S&S
:cat: Aynen katılıyorum...MOTOSİKLETLİLERİN VE GERÇEK MOTOSİKLET SEVDALILARININ DA DİYEBİLİRİZ DİMİ ÜSTAD..:wiinkk:muhendis1959' Alıntı:GALİBA BUGÜNLER MOTOSİKLETLİLERİN KIRILMA GÜNÜBUNDAN SONRA HER AKTİVİTEDE MUTLAKA MOTOSİKLET.NET ÜYESİ BULUNMALI.
ucundan köşesinden değilnautilus' Alıntı:Kıyısından köşesinden de olsa bu sitenin üyesi olmak çok gurur verici...
Emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler...
zuhtupasa' Alıntı::cat: Aynen katılıyorum...MOTOSİKLETLİLERİN VE GERÇEK MOTOSİKLET SEVDALILARININ DA DİYEBİLİRİZ DİMİ ÜSTAD..:wiinkk:
s&s