eline koluna sağlık kardeş:rendeer: :rendeer: :rendeer:donniedarko' Alıntı:yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler![]()
alper_tim' Alıntı:eline koluna sağlık kardeş:rendeer: :rendeer: :rendeer:
Anaaaa kız kadeeer.. Gecen akşam okan da yanımda otururkene "abi senden baska menejer istemem" dememişmiydin..:mrgreen: Nerden cıktı bu hasan..:silent: :mrgreen: derhal telif hakları dosyanı acıorum bak ona göre...donniedarko' Alıntı:benim motor da ünlü oldu kader sayesinde :queen: satılık ünlü motor :queen: bu arada kaderin menajerliğini üstlendim taleplerinizi bana iletin lütfen
zuhtupasa' Alıntı:Anaaaa kız kadeeer.. Gecen akşam okan da yanımda otururkene "abi senden baska menejer istemem" dememişmiydin..:mrgreen: Nerden cıktı bu hasan..:silent: :mrgreen: derhal telif hakları dosyanı acıorum bak ona göre...
en hakiki menejer...
:mrgreen: :mrgreen:
Evet teşekkürler sayende diyelim gazeteci arkadaşada teşekkürler ve eline koluna sağlık arkadaş gerçekten iyi oldu :cat:donniedarko' Alıntı:benim motor da ünlü oldu kader sayesinde :queen: satılık ünlü motor :queen: bu arada kaderin menajerliğini üstlendim taleplerinizi bana iletin lütfen
destinyofrock' Alıntı:Evet teşekkürler sayende diyelim gazeteci arkadaşada teşekkürler ve eline koluna sağlık arkadaş gerçekten iyi oldu :cat: