Motosikletçi Dayanışması - Hürriyet Gazetesi Haberi

helal olsun arkadaşlar, bu forumların amacı sadece mesaj atmak değil. bunu anladık ve biliyoruz en sonunda.

dayanışmanın ne olduğunu gösterdi mt, takdir ediyorum destek olan herkesi..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
holllleeeeyyyy

:flower: ::pulp:: :flower: ::pulp:: :flower: ::pulp::

kıs kader meşur oldun meşur :queen:

çok güzel harika 10 üzerinden 10 arkadaşımız sayesinde tüm hürriyet okurlarına bi msj vermiş olduk ;

"Otomobil ve daha büyük araç kullanan sürücülerin, artık motosiklet kullananları fark etmeleri ve yolların onların olduğu kadar bizim de hakkımız olduğunu unutmamamaları lazım."

işte bunu sevdim :cat:

Okuurken tüylerim diken diken oldu.Gurur duydum.Hiç bir suç cezasız kalmaz...

Gzel haber tam ve yerine cuk diye oturmuş. Farkı ne diye sorarsanız işte bu derim :cat:

Kader sayende biraz daha görünür olduk sağolasın. "Babaadam" lar olmasa ne yapardık değilmi Sağolsunlar. Bu mevzudanda "Zafer"le Çıktık ne mutlu bize. Sana tekrar geçmiş olsun.

T.D.

Günaydın arkadaşlar hepiniz sağolun bende sizin kadar sevindim sonunda sesimizi duyurduk evet ve inşallah dahada duyurmaya devam edicez tv programları vs.. vs.. :mrgreen:
ŞAKA BİR TARAFA MAHKEME GÜNÜ GERÇEKTEN HABER VERİCEM VE O GÜN BÜYÜK GÜN OLUCAK...!
Yardımlarından dolayı Zafer abiye mehmet arkadaşımıza ve sitedeki herkese teşekkürler hep destektiniz sağolun:thumleft: :bestmt: ::alkiis::

işte motosikletçi dayanışması bu

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler :)

Asayis berkemal , iste motorculuk iste dostluk. Tebrikler dostlar.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kız kader tanımazsın artık bizi..:p
Şaka bi tarafa müslüm üstadın dediği gibi; herkes görsün buradaki "gerçek motorcu"ların neler yapabileceğini..
Sevgi, saygı ve dayanışmanın; sadece eğlencelerde, yeme içmede değil
gerektiğinide neler yapabileceğini tüm Türkiye' ye gerçek MT birlikteliği ile bir kez daha gösterilmesinde üzücü bir olayla da olsa vesile oldun Kader kardeşim..:rendeer: Napalım böyle bir olayla tanıdı herkes seni ama olsun..Senin o sıcak kalbin ve motor, motorcu sevgin iyiki varmış..:rendeer:
Müslüm üstada katılmamak mümkün değil..:cat: Önerisindeki gibi bir mahkeme katılımı gecen sene olmustu. Ve basında oldukça ses getirmişti..Bende katılıyorum..Mahkemeye çıkarma yapalım ve herkese sanal gibi görünen ama aslında gerçek bir birlikteliğin nasıl olabileceğini gösterelim derim..:bounce:
Bildir mahkeme tarihini, aç Müslüm hocam topiği ve yaz beni 1. sıraya..:cat:

S&S

Bu haberi okuduktan sonra hepinizin kıymetini daha iyi anladım arkadaşlar!

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
alper_tim' Alıntı:
eline koluna sağlık kardeş:rendeer: :rendeer: :rendeer:

benim motor da ünlü oldu kader sayesinde :queen: satılık ünlü motor :queen: bu arada kaderin menajerliğini üstlendim taleplerinizi bana iletin lütfen

Forumdan Uzaklaştırıldı
donniedarko' Alıntı:
benim motor da ünlü oldu kader sayesinde :queen: satılık ünlü motor :queen: bu arada kaderin menajerliğini üstlendim taleplerinizi bana iletin lütfen
Anaaaa kız kadeeer.. Gecen akşam okan da yanımda otururkene "abi senden baska menejer istemem" dememişmiydin..:mrgreen: Nerden cıktı bu hasan..:silent: :mrgreen: derhal telif hakları dosyanı acıorum bak ona göre...
en hakiki menejer...
:mrgreen: :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
zuhtupasa' Alıntı:
Anaaaa kız kadeeer.. Gecen akşam okan da yanımda otururkene "abi senden baska menejer istemem" dememişmiydin..:mrgreen: Nerden cıktı bu hasan..:silent: :mrgreen: derhal telif hakları dosyanı acıorum bak ona göre...
en hakiki menejer...
:mrgreen: :mrgreen:

tamam anlaşabiliriz :bounce:

donniedarko' Alıntı:
Evet teşekkürler sayende diyelim gazeteci arkadaşada teşekkürler ve eline koluna sağlık arkadaş gerçekten iyi oldu :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
destinyofrock' Alıntı:
Evet teşekkürler sayende diyelim gazeteci arkadaşada teşekkürler ve eline koluna sağlık arkadaş gerçekten iyi oldu :cat:

ben sadece işimi yaptım asıl ben teşekkür ederim böyle bir mesajı hürriyet gibi bir gazetede vermemize vesile olduğun için. gerçi bi ara umutsuzluğa kapıldık ama beklediğimize değdi doğdusu :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar