Motosikletçi Dayanışması - Hürriyet Gazetesi Haberi

Kader geçmiş olsun.:rendeer: MT Sizi Çok Seviyorum Sizinle Gurur Duyuyorum. Mühendis Abimizin dediği gibi Mahkeme Gününü merakla bekliyorum.::alkiis:: ::tutkuy::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumdan Uzaklaştırıldı
müslüm abi 10 numarasın :cat:

2. sıradayım :cat:

kll

muhendis1959' Alıntı:
İşte arkadaşlar bu hepinize örnek olsun,bir elin nesi var iki elin sesi var,ben MT ye üye olduğumdan beri anlatmaya çalıştığım şeylerden biride buydu, şu an elimizde öyle bir güç var ki çoğumuz bunun farkında değiliz, dünyanın en güçlü silahı bence İnternet, eğer bizler birbirimizle kilitlenebilirsek motosiklet kullanıcılarının başına bu tür şeyler gelmez, bu haberi okuyanlar artık bizden çekineceklerdir.:cat: :cat:

Benim Kaderden istediğim başka birşey daha var, mahkeme günü, adliyenin önünü motor dolduralım, bu vurdum duymaz adamı pretosto edelim, hatta yüzüne tükürelim.İstersen bunla ilgili başlığı da ben açarım.:silent: :pr: :silent: :pr:

abi ben yeni üye oldum bu siteye ve ilk defa bukadar etkin bir topluluk buldum karşımda. normalde otomobil merakım var ama motorsiklet ehliyeti ile ilgim bu yönede kayıyor. dediğiniz gibi internet doğru amaçlarla kullanıldığında çok etkili bir silah. dayanışmaya devam. tebrik ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Başıma bir şey geldiğinde arkamda böyle büyük ve samimi bir güç olacağını bilmek harika bir duygu. Hepinize teşekkürler.

Mahkeme günü orada olacağım inşallah!

ve o 22 yaşındaki zavallı!.. Artık ayağını denk alırsın herhalde. Çarptığın, taciz ettiğin motosikletliler elinden şekerini düşürdüğün çocuklar gibi değildir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
sametcakar' Alıntı:
müslüm abi 10 numarasın :cat:

2. sıradayım :cat:
yaw samet kardesim.. su imzanı degiş nolur..Allah korusun yaw..:pr:
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
zuhtupasa' Alıntı:
yaw samet kardesim.. su imzanı degiş nolur..Allah korusun yaw..:pr:
S&S
paşam :cat: :cat: :cat:

paşam hepberaber gidiyormuyuz şimdi mahkemeye..:cat:

kader ne zaman nerde kız mahkeme :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bugün de ne çok yeni üyemiz oldu bir anda :) artık site yönetimi bu durumu bi değerlendirsin :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sametcakar' Alıntı:
paşam :cat: :cat: :cat:

paşam hepberaber gidiyormuyuz şimdi mahkemeye..:cat:

kader ne zaman nerde kız mahkeme :queen:
:mrgreen: tabiki gidiozda bu imzada olmamıs..:p :rendeer:
S&S

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bu arada televizyonlardan da röportaj talepleri geliyor arkadaşlar kaderi akşam da tvlerden izleyebiliriz

Forumdan Uzaklaştırıldı
donniedarko' Alıntı:
bu arada televizyonlardan da röportaj talepleri geliyor arkadaşlar kaderi akşam da tvlerden izleyebiliriz
Organize olalım hasan..benide CNN INt. dan aradılar meneceri olarak..:p hatta da El cezire var...:p :mrgreen:
S&S

Forumdan Uzaklaştırıldı
oy oy oy. kadere film teklifleride gelir artık...

motosikletçi kızım hazin aşk öğküsü.... :queen:

Arkadaşlar TGRT ana haberlerde bu akşam ben varım izleyin ok şimdi aradılar birazdanda roportaja gidicem görüşürüz akşama kameralara el sallarım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
zuhtupasa' Alıntı:
Organize olalım hasan..benide CNN INt. dan aradılar meneceri olarak..:p hatta da El cezire var...:p :mrgreen:
S&S

:p :p :p

şaka yapmıyorum yaw ciddiyim :cat:

evet işte budur ya!! hepinizle gurur duyuyorum... NE MUTLU MT LİYİM DİYENE!!! :rendeer: :bounce: :wiinkk: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
destinyofrock' Alıntı:
Arkadaşlar TGRT ana haberlerde bu akşam ben varım izleyin ok şimdi aradılar birazdanda roportaja gidicem görüşürüz akşama kameralara el sallarım
Kırmızı MT tşötü ile gidersen ii olur dememize gerek yok dimi sevgili Kader..:wiinkk: :rendeer: Eger yoksa Erhan sana hemen temin edecektir..
S&S

vay vay
gercek ten gurur duydum :cat:
Akşam da haberlere bi bakalım neler konuşulacak :cherry:

İşte budur karrrrrrrdeşim. dayanışma budur. MT üyesi olduğum için bir kez daha sevinçliyim.:cat:
kader MT yi çok iyi haykır TV den, motosikletin de bu yollarda olduğunu artık herkez anlasın.:thumleft: :thumleft:

Moderatör (forrap)
destinyofrock' Alıntı:

Süper vallaha,gazete,televizyon derken sende artık bi nevi ünlü sayılırsın:) Umarım mahkeme günü herşey güzel olur:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar