Kader geçmiş olsun.:rendeer: MT Sizi Çok Seviyorum Sizinle Gurur Duyuyorum. Mühendis Abimizin dediği gibi Mahkeme Gününü merakla bekliyorum.::alkiis:: ::tutkuy::
Tamam hasan çaktırma..:bounce: :wiinkk: :mrgreen:donniedarko' Alıntı:tamam anlaşabiliriz :bounce:
muhendis1959' Alıntı:İşte arkadaşlar bu hepinize örnek olsun,bir elin nesi var iki elin sesi var,ben MT ye üye olduğumdan beri anlatmaya çalıştığım şeylerden biride buydu, şu an elimizde öyle bir güç var ki çoğumuz bunun farkında değiliz, dünyanın en güçlü silahı bence İnternet, eğer bizler birbirimizle kilitlenebilirsek motosiklet kullanıcılarının başına bu tür şeyler gelmez, bu haberi okuyanlar artık bizden çekineceklerdir.:cat: :cat:
Benim Kaderden istediğim başka birşey daha var, mahkeme günü, adliyenin önünü motor dolduralım, bu vurdum duymaz adamı pretosto edelim, hatta yüzüne tükürelim.İstersen bunla ilgili başlığı da ben açarım.:silent:r: :silent:
r:
yaw samet kardesim.. su imzanı degiş nolur..Allah korusun yaw..sametcakar' Alıntı:müslüm abi 10 numarasın :cat:
2. sıradayım :cat:
paşam :cat: :cat: :cat:zuhtupasa' Alıntı:yaw samet kardesim.. su imzanı degiş nolur..Allah korusun yaw..r:
S&S
:mrgreen: tabiki gidiozda bu imzada olmamıs..sametcakar' Alıntı:paşam :cat: :cat: :cat:
paşam hepberaber gidiyormuyuz şimdi mahkemeye..:cat:
kader ne zaman nerde kız mahkeme :queen:
Organize olalım hasan..benide CNN INt. dan aradılar meneceri olarak..donniedarko' Alıntı:bu arada televizyonlardan da röportaj talepleri geliyor arkadaşlar kaderi akşam da tvlerden izleyebiliriz
zuhtupasa' Alıntı:Organize olalım hasan..benide CNN INt. dan aradılar meneceri olarak..hatta da El cezire var...
:mrgreen:
S&S
Kırmızı MT tşötü ile gidersen ii olur dememize gerek yok dimi sevgili Kader..:wiinkk: :rendeer: Eger yoksa Erhan sana hemen temin edecektir..destinyofrock' Alıntı:Arkadaşlar TGRT ana haberlerde bu akşam ben varım izleyin ok şimdi aradılar birazdanda roportaja gidicem görüşürüz akşama kameralara el sallarım
destinyofrock' Alıntı:Arkadaşlar TGRT ana haberlerde bu akşam ben varım izleyin ok şimdi aradılar birazdanda roportaja gidicem görüşürüz akşama kameralara el sallarım