Motosiklet ve malzemelerini almak istiyorum- Fikirlerinizi bekliyorum

bak güzel kardesim tıger kullandım.. depo kısmından zırıltılar gelir. titreme yapar verdigin paraya yazık etme benden tavsiye.. 4000 lira azdegil. acele etme ii bi motor bulursun o fiyata. noter masrafı 70 lira .. honda rebel tavsiye ederım ben sahsen..:cat:

kış çıkışı hertarafı paslanmış bi motorun olucak sanırım. çift silindirli bişey al. birazcık daha ucuz al ve direk çin malı lastiklerinden kurtulup yeni yağmur lastiklerini al. pirelli mt serisi gibi

mont bence deri alma. revit liteon kullanıyorum daha şu havada bile içlik takmasam yeridir çok ciddi bi gram üşütmüyo veya soğuk almıyo. Eldiven için richalarım var bide motor enduro olduğundan koca botlarım falan filan. Genelini kızıltoprak anesten aldım gayet memnunum çok yardımcı oluyolar. yarısını hasanpaşa motomax den deli gibi indirimleri var şuanda ve çok iyi ürünleri var. sınırsız paramda olsa heralde şuanda gidip o montu alırdım yine çok rahat çünki.

tiger alacağına bisan roadstar 250 ye bi bakmanı tavsiye ederim. çift silindir V motor. titreşimsiz sürüş ;)

Arkadaşlar yarın motosikleti almaya gideceğim. Motosikleti kontrol ettirebileceğim tanıdığım yok. Ben de alacağım yerde bir tamirciye 15-20 lira verip kontrol ettireyim diyorum.

Motosiklet Bayrampaşa Kaymakamlığı'nın altındaki otoparkta. Motosikleti alınca da orada kalacak belirli bir süre. Ben onu 4. levent'e getiremem :) Ehliyeti haftaya alıyorum.

Bayrampaşa Kaymakamlığı'na yakın bir yerde motosiklet tamircisi var mı bildiğiniz?

Yada orada oturan bir arkadaş da yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Arkadaşlar teşekkürler,

O tarz bir motosiklet düşünmüyorum. İlk mesajımda da yazmıştım. Şekil olarak Tiger250 daha çok uyuyor bana.

Zayıf değilim :) Zaptederim Tiger250'yi

Bu motoru alırken noter satışı bilmemnesi ne kadar tutar biliyor musunuz?

Arkadaşım bence sen önce iyi bir motor eğitimi al,motorla güreşmeyeceksin,:)bu işin kiloyla güçle alakası yoktur.Önceden tecrüben varmı bilmiyorum ama...zayıflık-şişmanlık değil mesele,45-50 kiloluk bayanlar 200 kilo motorları hiç kullanamazlardı o zaman.

İlk başta mont-bot-eldiven-kask almakla akıllılık yapmışsın,ayrıca bunların en iyisini almaya çalış 1000 lt lık motora binsen dahi.

Aldım motosikleti,

Koltuk sayısına 1 diyor.

Şimdi ben arkadaşımla binemeyecek miyim motosiklete?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar