- Konu Yazar
Haftanın 6 günü İstanbul'da Beşiktaş-Yeniköy-4.Levent üçgeninde dolaşıp duruyorum. Vaktim de az. İş-üniversite-haftasonları da ek iş (özel ders).
Hayatımda kendime kalan vaktim az. E bu vaktin de bir kısmı dolmuşlarda otobüslerde geçince içim yanıyor. Dedim bi scooter alıyım o zaman. Şöyle 1000TL'ye filan. Ehliyete yazıldım, sınavlarını filan geçtim. Sonra başladım internette araştırmaya. Tabi vaktimin çoğu bu forumu okumakla ve sahibinden.com'daki ilanları inclemekle geçti.
Bir baktım. Kendimi Kanuni Tiger250 ararken buldum.
Niye Tiger250 istiyorum?
-Görünüşü güzel.
-Forumda güzel şeyler yazmışsınız.
-Dış görünüşüyle hava atmak da istiyorum.
-Bir de uzun boylu hafif de yapılı olunca insan scooter'a binince komik görünüyor.
Anlayacağınız işin karizma, hava atma, dış görünüş işi ağır basıyor.
2010 Tiger250 almayı planlıyorum. İlan da bu.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...nuni-tiger-250-950-km-de-sifir-29997588/detay
Kış geldi. Fiyatlar da ucuzlar dedim.
Bir de deri ceket istiyorum. Onu da Ortaköy'deki Hudson'dan alacağım. Bu cuma son günmüş indirim için. 600, 300'e düşüyor. Ama bana özel hiçbir indirim de yok tabi. Varsa bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş çok hora geçer.
Kask olarak LS2 yazılmış hep bu forumda. Foruma itiraz edecek değilim. Onu da LS2 alırım.
Bir de eldiven ve dizliği var da. Onlar da ufak ayrıntılar artık.
İşte yazabildiklerim bunlar.
Bunları almama birkaç gün kaldı gibi.
İş işten geçmeden bana fikir verebilecek, eleştirebilecek, yol gösterebilecek arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.
Hayatımda kendime kalan vaktim az. E bu vaktin de bir kısmı dolmuşlarda otobüslerde geçince içim yanıyor. Dedim bi scooter alıyım o zaman. Şöyle 1000TL'ye filan. Ehliyete yazıldım, sınavlarını filan geçtim. Sonra başladım internette araştırmaya. Tabi vaktimin çoğu bu forumu okumakla ve sahibinden.com'daki ilanları inclemekle geçti.
Bir baktım. Kendimi Kanuni Tiger250 ararken buldum.
Niye Tiger250 istiyorum?
-Görünüşü güzel.
-Forumda güzel şeyler yazmışsınız.
-Dış görünüşüyle hava atmak da istiyorum.
-Bir de uzun boylu hafif de yapılı olunca insan scooter'a binince komik görünüyor.
Anlayacağınız işin karizma, hava atma, dış görünüş işi ağır basıyor.
2010 Tiger250 almayı planlıyorum. İlan da bu.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...nuni-tiger-250-950-km-de-sifir-29997588/detay
Kış geldi. Fiyatlar da ucuzlar dedim.
Bir de deri ceket istiyorum. Onu da Ortaköy'deki Hudson'dan alacağım. Bu cuma son günmüş indirim için. 600, 300'e düşüyor. Ama bana özel hiçbir indirim de yok tabi. Varsa bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş çok hora geçer.
Kask olarak LS2 yazılmış hep bu forumda. Foruma itiraz edecek değilim. Onu da LS2 alırım.
Bir de eldiven ve dizliği var da. Onlar da ufak ayrıntılar artık.
İşte yazabildiklerim bunlar.
Bunları almama birkaç gün kaldı gibi.
İş işten geçmeden bana fikir verebilecek, eleştirebilecek, yol gösterebilecek arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.