Motosiklet ve malzemelerini almak istiyorum- Fikirlerinizi bekliyorum

Haftanın 6 günü İstanbul'da Beşiktaş-Yeniköy-4.Levent üçgeninde dolaşıp duruyorum. Vaktim de az. İş-üniversite-haftasonları da ek iş (özel ders).

Hayatımda kendime kalan vaktim az. E bu vaktin de bir kısmı dolmuşlarda otobüslerde geçince içim yanıyor. Dedim bi scooter alıyım o zaman. Şöyle 1000TL'ye filan. Ehliyete yazıldım, sınavlarını filan geçtim. Sonra başladım internette araştırmaya. Tabi vaktimin çoğu bu forumu okumakla ve sahibinden.com'daki ilanları inclemekle geçti.

Bir baktım. Kendimi Kanuni Tiger250 ararken buldum.
Niye Tiger250 istiyorum?
-Görünüşü güzel.
-Forumda güzel şeyler yazmışsınız.
-Dış görünüşüyle hava atmak da istiyorum.
-Bir de uzun boylu hafif de yapılı olunca insan scooter'a binince komik görünüyor.

Anlayacağınız işin karizma, hava atma, dış görünüş işi ağır basıyor.

2010 Tiger250 almayı planlıyorum. İlan da bu.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...nuni-tiger-250-950-km-de-sifir-29997588/detay

Kış geldi. Fiyatlar da ucuzlar dedim.

Bir de deri ceket istiyorum. Onu da Ortaköy'deki Hudson'dan alacağım. Bu cuma son günmüş indirim için. 600, 300'e düşüyor. Ama bana özel hiçbir indirim de yok tabi. Varsa bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaş çok hora geçer.

Kask olarak LS2 yazılmış hep bu forumda. Foruma itiraz edecek değilim. Onu da LS2 alırım.

Bir de eldiven ve dizliği var da. Onlar da ufak ayrıntılar artık.

İşte yazabildiklerim bunlar.
Bunları almama birkaç gün kaldı gibi.
İş işten geçmeden bana fikir verebilecek, eleştirebilecek, yol gösterebilecek arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.

havalar soğudu
eldiveni iyi seçmeni tavsiye ederim
hem el kabiliyetinin kaybolmayacağı hem de kalın kışlık bir eldiven almanı tavsiye ederim
eldivensiz bu havalarda dışarı çıkılmaz
ayrıca iyi bir bot almanı da tavsiye ederim
havalar soğuk ayaklar üşüdümü ısınmak çok zor
deri mont kışlık mı onu da iyi seçmeni tavsiye ederim
inşallah hayırlısı olur

hudsondan pantolon aldım süper valla ayaklarım üşümüyor 85 tl ye aldım ama sitelerinde aldığım ürünü göstermiyor oraya gittimmi her şey var zaten 4 katlı yer tavsiye ederim

Volkanix hocam teşekkürler,
deri mont kışlık.

Bot alma konusunda kararsızım. Kendi botum var. Onu kullanırım diye düşünüyorum. En azından üşüyünceye kadar :)

Hudson'da fiyatlar hep sabit mi? Biliyor musunuz? Pazarlık yapılıyor mu?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 ----------

Bir de bu fiyata bu motor nasıl?

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kanuni tiger alma, yaramaz
uzun boylu ve hafifsen enduro tarzı bir motor düşün(çin malı olmasın)
hatta bulabilirsen şiddetle tavsiye ederim derbi senda al, bulamadın hyosung rx125 te olur. japonların temiz 2. eli olmuyor elindeki parayla.
kask olarak agv, lazer gibi kaliteli ve nispeten ucuz kaskların uygun fiyatlı modellerine bak

kanuni tiger alma, yaramaz
uzun boylu ve hafifsen enduro tarzı bir motor düşün(çin malı olmasın)
hatta bulabilirsen şiddetle tavsiye ederim derbi senda al, bulamadın hyosung rx125 te olur. japonların temiz 2. eli olmuyor elindeki parayla.
kask olarak agv, lazer gibi kaliteli ve nispeten ucuz kaskların uygun fiyatlı modellerine bak

4000 tlye yamaha xt125R bulabilir temiz.

al güzel kardeşim, gönlüne yatıyorsa içine sindiyse al, boşver sen japon mapon bidi bidiları.. çok sağlam olabilirler ama tipleri beş para etmiyor bu japon ve ucuzların.. tiger hantaldır biraz ama madem ilk motorun alışırsın zamanla. hem tiger nalettir arıza olayına alışmanada yardımcı olur.. işallah iyi bir ustaya denk gelirsin, şayet işi bilen birini tanımıyorsun bana ulaş kendi ustama yönlendireyim.. nasılsa bol bol gidiceksin şurada bu var burada şu var şunu halledelim bu ne şu ne diye..

Arkadaşlar teşekkürler,

O tarz bir motosiklet düşünmüyorum. İlk mesajımda da yazmıştım. Şekil olarak Tiger250 daha çok uyuyor bana.

Zayıf değilim :) Zaptederim Tiger250'yi

Bu motoru alırken noter satışı bilmemnesi ne kadar tutar biliyor musunuz?

4000 bin tiger e verecegine hyo gv 250 al daha iyidir. forumda satan arkadaş vardı fiyatta uygundu. tigerle hava atacam derken havan alınır. sonuçta kendisi bir çinli ve ne zaman nerede problem çıkaracagı belli degil. ha bütçen 2500-3000 olsaydı o zaman başka seçenek kalmazdı.

Deri ceketi Hudson'dan aldım. Motosikleti de alıyorum bu hafta içi.

Eldiven, Kask, Dizlik, vs malzemeleri hudson yada Anes motor gibi bir yerden almak mı daha iyidir yoksa sirkeciden mi?

%50 indirim hala sürüyor mu? Bende 25 inde gidip deri ceket + kask + eldiven + dizlik alıcam.

Deri ceketi Hudson'dan aldım. Motosikleti de alıyorum bu hafta içi.

Eldiven, Kask, Dizlik, vs malzemeleri hudson yada Anes motor gibi bir yerden almak mı daha iyidir yoksa sirkeciden mi?

alacağın motor için o kadar arkadaş ALMA diyor.bence kulak versen daha iyi olur.ben de motorumu almadan önce kafayı takmıştım tiger a.ama çok fazla şikayet duydum,arıza çıkarması,vidalarının düşmesi ve bunun gibi sıkıntıları varmış.benim şahsi düşüncem eğer mekanikle aran iyiyse ve tamir olayından anlıyorsan o zaman al başlangıç motoru olarak kullan derim.ama yok servise götüreceğim diyorsan o zaman başka motor baksan daha iyi olur derim.eğer 1000 tl daha arttırabilirsen 5000 tl ye gv250 alabilirsin ikinci el.

umarım yardımcı olabilmişizdir.şimdiden aldıkların ve alacakların hayırlı olsun..

alacağın motor için o kadar arkadaş alma diyor.bence kulak versen daha iyi olur.ben de motorumu almadan önce kafayı takmıştım tiger a.ama çok fazla şikayet duydum,arıza çıkarması,vidalarının düşmesi ve bunun gibi sıkıntıları varmış.benim şahsi düşüncem eğer mekanikle aran iyiyse ve tamir olayından anlıyorsan o zaman al başlangıç motoru olarak kullan derim.ama yok servise götüreceğim diyorsan o zaman başka motor baksan daha iyi olur derim.eğer 1000 tl daha arttırabilirsen 5000 tl ye gv250 alabilirsin ikinci el.

Umarım yardımcı olabilmişizdir.şimdiden aldıkların ve alacakların hayırlı olsun..

şiddetle katılıyorum !
Gv250 lere bak arkadaşım çok acele etme bu işler aceleye gelmez .
Vereceğin ufak fark senin ileride servis e vereceğin parayı azaltacaktır .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
reis tek silindir tiger işini görmez çift silindirli bi alet bul kendine

İşleri aceleye getirdim sayılır. Motosikleti yarın birgün alacağım. Keşke bu tavsiyeleri daha önceden verseydiniz :)

Artık kask-eldiven-dizlik-içlik vs alacağım bir yer arıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar