Motosiklet üzerindeki 4 kişilik aile ölümden döndü

Küçücük çocukların hayatını tehlikeye attığı için yargılanır umarım o adam. Hiç mi akıl yok bu insanlarda ben bilmiyorum.. Aklım ermiyor...

yaptığı hatanın bedelini kendisi we ailesinin kanıyla ödemekte olan bu abimize şu günlerde yapılacak itham değil aptal wesaire içerikli mesajlar. kınıyorum. türkiyenin gerçeği bu ise gereğini yetkili, etkili kurum we kuruluşlar yapsın. cehaletse cehalet, çözümü burdan adam çemkirmek değil. Allah acil şifalar wersin abimiz we ailesine.

ya çako tammda adamın araba alacak parası varda almıyormu.bayram ziyaretine gidiyormuş işte.tamm 3-4 kişi binipte arkadaş olup oraya buraya gidenler için tepkinde haklısın ama.bu adam sadece imkansızlıklardan dolayı yapmış.belli yani

cok dogru soylemıssın kardesım valla helal olsun yazık ınsanın ıcı parcalanıyo:pale::pale:

allah yardımcıları olsun...gerçekten anne ve babada hiç akıl yok ya.

abi bence yanlış düşünüyonuz imkan meselesi değil...gittikleri yere hiç mi otobüs yok ta o ufacık çocukları motara alıp ta gidiyo..?

bende bu düşünceye katılıyorum çocuklarını ve kendilerini çok büyük tehlikeye atmışlar

yazık be 4 kişi bir motorun üstünde ben arkama bir kişi almaya çekiniyorum

kötü olmuş ya.bazen sen ne kadar dikkatli olsan da karşı taraf öle olmaınca olmuo iste....

allah acil sifalar wersin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir motosiklete 4 kişi binen ailenin reisi ölümden dönse ne olur?Zaten adam gibi yaşamayı becerememiş,ailesini tehlikeye atmış.Akıllanır mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar