Motosiklet Tutkusu Geçicimidir

Motorlar ilk ilgimi çektiğinde düşünmeden gidip motor aldım.. 1 ay sonra (İlk kazamı yapmıştım) çok büyük bir yanlış yaptığımı , motorun bana göre olmadığını düşünmeye başladım.. 2. aydan itibarense neden daha erken almamışım diye düşünmeye başladım.. Bence gün geçtikçe artan bi keyf..

Şuan adını hatırlamadığım bi MT ci arkadaşımın bi dönemki imzasında dediği gibi; "Ölmek için değil , Ölene kadar motor...."

Önce güvenlik...

"Ölmek için değil , Ölene kadar motor...."

"Ölmek için değil , Ölene kadar motor...." hıc bısı soyleyemem bu lafın ustune:salut: :cat: :cat: :cat:

ya motosiklet yada motosiklet

arkadas benım yakınlarımda aynı fıkır ve dusuncedeler.:pr: en kral araba alalım motosıklet almayalım dıyolar ama olmaz olmazzz:farao: .motosıklet keyfı zevkı essız bı sey kendını kaptırmıssın hıc bosuna ugrasma kurtulamazsın.:cat: al motosıkletını bın kımseyı takma :cat:

benim ailemde aynı seninki gibi hemşerim kardeşim ama ben aldırmıyorum ve bunun da faydasını gördüm artık hiçbir yorum yapmıyorlar motosiklet hakkında...ben yaklaşık 7 yıldır aşığım ve aşık olmaya dewam edeceğim bu motosikleteeeeeee...

Akşam yatarken aklımda,sabah uyandığım da aklım da.Sevgilimi 3 gün görmesem umursamam,ama motorumdan ayrı kalsam,görünce çıldırırım.Herkes geçici bi heves olduğunu düşünür.Ama biz motorize07 ekibi,ayrı bi kültür,yaşam felsefesi olarak görürüz.....

haklısın ve tüm kalbimle katılıyorum ben motor için bir çok şeyi geride bıraktım gerçekten bu tutku başka bir şeye benzemez aşk bile bir süre sonra bitiyor yeter seçimini doğru yap motor konusunda yeter bu heves kolay geçmez saygılar

9170 km'dir kullanıyorum motosikleti.her bindiğimde sanki yeniden binmiş gibi oluyorum.

günlük 50 km. beni doyuruyor!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
sabah kaltığınızda ilk iş gökyüzüne bakarak yağmur kar durumunu ölçüyorsanız.....

Aynen öyleyim....Hay ağzına sağlık....Acaip bulaşıcı hastalık.Herkese bulaşıyo.Bazısı çabuk atlatıyo bazısı kronikleşiyo...

ben motorumu fln bırakamam. araba olsa dönüp bakmam bile ama motor oldumu gözümü ayıramıyom. simdi söyler misiniz ben nasıl motordan vazgeceyim? onlar vazgecsin. AMA BEN VAZGECMEM!!!!!!!!!!

arkadaslar bu arada ben emre. aranıza yeni katılan bi üyeyim herkese selam. MOTOR BİR TUTKUDUR. ASLA VAZGECEMEZSİNİZZZZZZZZZZZZZZZ (cok mu abartılı oldu yaw???):cat:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Birdahaki arabam kasalı olacak. Biyere gittiğimde hem aklımda kalıyo hemde binememenin verdiği özlem olmayacak.....:cat:

Seni bilmem ama benim için artık geçici olamaz çünkü 12 yaşımdan beri bu hastalık var bende şimdi 22 yaşındayım.Yani 10 yıldır ve gün geçtikçe bu tutkum artıyor.Bende biliyorum tehlikeli olduğunu ama vazgeçemiyorum.banada ailem çok baskı yaptı ama baş edemeyeceklerini anlayınca vazgeçtiler.Eğer sen kendini motorcu olarak görüosan vazgeçme derim.:cat:

valla bunu düşünmüştüüüüüüüüüüm

Birdahaki arabam kasalı olacak. Biyere gittiğimde hem aklımda kalıyo hemde binememenin verdiği özlem olmayacak.....:cat:

Vallaha bıllaha bunu bende düsünmüstüm hele bi motoru alayım araba da alırken mutlaka bı kamyonet tıpı alırım mesela nissan falan gıbı:rendeer: :rendeer: :cat: :cat: :cat:

AgA ne geçicisi...

Motosiklet bi tutku - bi aşk - bi bağımlılıktır...

Daha motora sahip olmadan buna aşık olanlar, wazgeçemeyenler warken ;

motora sahip olduktan sonra nasıl wazgeçecekler ...

ASLa bu tutkudan wazgecemiceesss...

iDaM MC PSiKoo

sonra

Ya gecen annem gazetede bi tane motorcu hayatını kaybetmiş onu gördü.Dİyo bana motoru unut.Alla allla niye unutyum dedim arabayla da oluyolar bak gecen 4 tane cocuk olmus dedım ne farkeder 2 sıde tehlıkelı dedım.Yeterkı bılınclı kullan.Bendede henuz motor yok ama ılerde kesınlıkler bı tane alıcam bu tuttku bıtmez arkadas.Biterse şöyle biter abimin Yzf R1 i var eğer bi gün Allah korusun hayatını kaybederse ailemi üzmemek için bidaha motor lafı açmam

arkadaşlar ben babamı motosiklet kazasında kaybettim ama motor aşkından vazgeçemedim.Akrabalarım çok baskı yaptı ama nafile.Ama artık onlarda alıştılar.Bu aşkı bilmeyen adamlara anlatmak imkansız.Kimsenin sabaha çıkacağının garantisi yok.Onun için hiç çenenizi yormayın iki tekere devam deyin.

Ne olursa olsn,kim ölürse ölsün,HaTTa MeLiKe bile motor üserinde ölsee yine de bu tutkum,bu aşm bu bağlılığım bitmezz... Hiç kimse bitiremes...

yaş 14 ten berı motora bınıyorum suan yasım 18 19 az kaldıı motor sevdası hiçbirr zaman bitmezz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar