- Konu Yazar
SEVGILI MTCİ KARDESLERIM bayramda butun akrabalarım bana motosıkletten vazgecmemı soyledı sankı hepsı bırlık olmuslar gıbı yaw.ozellıkle dayım ve amca ogullarım bak bız de gencken motor aldık ama sonra vazgectık bu asamaları her genc yasar sen bunları yasamadan atlatabılırsın olgunsun cunku dedıler yanı benım motosıklet tutkumun da kendılerınınkı gıbı gecıcı bı heves oldugunu sanıolar yaw ama ben onları yıne takmıom onlar gercek motorcu degılmısler heralde dıyorum.Ninem ve dedem amcalarım halalrım teyzelerım hepsi gecıcıdır bıkarsın vazgec dıolar aldırmadım.ama babam en son bır dusun bakalım onlar senın ıylıgıın mı ıstıolar kotulugunu mu dedı o zaman bıraz yumsadım dusunmeye basladım acaba ben kedımı fazla mı kaptırdım bu oyle bır tutku oldukı bende tum sevdıklerımı karsıma alır oldum tehlıkelı bir tutku oldugunu yenı yenı anlamaya basladım ama aklım benı kandırıo sankı sen bakma onlara dıo yavas dıkkatlı surersın dıo yaw ben gercekten fazla kaptırdım kendımı bılmıyorum sızler nasıl hıssedıosunuz