Motosiklet Tutkusu Geçicimidir

şuanda...

sevgili mtci kardeslerım su anda izmir bornovoda honda motosiklet bayısının karsısında bı cafeden sızlere seslenıyorum eger motosiklet tutkusu gecıcıcı olsaydı sımdıye kadar coktan vazgecmıstım zıra benı vazgecırmeye calısan o kadar cok kısı oldu kı...ama yılmadım ve suanda burada babmı beklıyorum bıraz sonra gelecek ve cbf150 mı alıcaz darısı basınıza:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler rüzgarın bol olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor hevesi kalıcıdır,,,yer yapar,,,derin iz bırakır,,,bakmaya ,sesini dinlemeye doymazsın,,,bıkmazsın,,ne biliyim ahan resmim yanda yaş 42 ama hala gözümde makina hayali...Ha bi arkadaş Aşkın bile geçici olduğunu yazmış,,,gerçek aşkta geçmez,,bitmez,,küllenmez...Şu olabilir nasılki haftada ,,15 günde falan bi arabaya biniyorsak,,haftada veya 15--20 günde bi kaçamak yapabiliriz ,,bu aşkın bittiği ,,geçici olduğu anlamına gelmez...Motosiklet ve Aşk güzeldir fakat arada sırada başka araçlara binmekte gerçekten çok güzeldir....

Mutluyum!

SEVGILI MTCI KARDESLERIM KIRMIZI CBF150 MI ALDIM EN GEC HAFTAYA CUMARTESU,IE KADAR TESLIM EDECEKLER DARISI BA:queen: :queen: :queen: SINIZA

kardeş valla benim babam 66 yaşında hala vaz gecmiyor önemli olan hissetmek ben gecici oldugunu sanmıyorum adam hala 180km hız yapıp bundan zevk ala biliyor

Genelde geçicidir

Çevreme bakarak soyluyorum: Eskiden motor kullanmış 3 kişi tanıyorum,
3'ü de bıraktı. Babam (epey bi kazalardan sonra yıldı), 2 arkadaşım: biri büyük bir kazadan sonra (epey ameliyat geçirdi), diğeri de bir sağlık probleminden.

Bunlardan yola çıkarak, çoğunlukla geçici birşey olduğunu söyleyebiliriz sanırım.
Benim hiç bırakmaya niyetim yok ama bakalım..

-t

motosikleti alınca gecici olup olmadıgını öğreniriz herhalde ama gecici old. sanmıyorm
rüyalarımda kawasaki ninja görmek için dua ediorum resmen

walla cansu ben bu siteyi rüyamda görmeye basladm zaten..

yerinde olsam böyle dua etmesdim.. walla ii bişi deil..

kafayı yemiş gibiyim ... :(

valla dostum geçicidir demek biraz görecelidir.yani sen motosikleti ne amaç için alıyosun o önemli..eğer amaç karşı cins ile alakalı ise tabiki geçicidir.ama amaç rüzgarı solumak bacakların arasındaki makinanın vibrasyonunu hissetmek egzost sesinin kulağındaki karşıkonulmaz sesiyse bırak gitsin onları yaaa..

agaaa walla karsı cinsle hiç alakam yok..

hiiç işim olmas..öle bi niyetim olsa araba kullanırdm..

neyseemotosiklet benim için herşey demek..

bi motosiklet bi de RaP ...

üstad cevabı üstüne alındın sana deil forum başlığının sahibine yazdım ben ama sorun deil...

bazı şeyler vardır anlık.tutku yaratır.alışırsın.sevdiğini zanneder kendini kandırırsın.aslında sen o nesneyi sevmiyorsundur.gerçek sevgiden kaçamazsın.aynı şeyleri her motorcu gibi bende yaşadım.aile me iki kelime söyledim ve bir daha konuyu açmadılar.ney diye merak ediyorsun degilmi??? ( siz yemek yemeden, su içmeden ne kadar dura bilir ne kadar yaşaya bilirseniz ben de motora binmeden o kadar yaşarım) dedim.bir daha konuyu açmadılar.şimdi bütün sülalem beni motorcu olarak kabul etti.mutluyum sevdiğim değerlerden vaz geçmedim.şevdiğim işi yapıyorum(kuryelik)bence gerçekten seviyorsan bırakma.ama kendinide kandırma.....!!!!!!!!!!!!!!!!

dışarda yağmur yağıyor ve işe motor la geldim takım elbise giymeye zorluyorlar ama hala kot uzerine yağmurlukla geliyorum sanırım yeni bir iş aramam gerekecek

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar