Motosiklet Telefon Tutucu Öneri

Motosikleti
TVS Raider 125

Navigasyon için 125 CC motorda kullanacağım.
Titreşimden dolayı eski yedek telefonu kullanacağım için titreşim sorun değil.
Aşırı paralar ödemek istemiyorum.
Bu fiyata bu epey işini görür, tam fiyat/performans ürünü dediğiniz model önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Navigasyon için 125 CC motorda kullanacağım.
Titreşimden dolayı eski yedek telefonu kullanacağım için titreşim sorun değil.
Aşırı paralar ödemek istemiyorum.
Bu fiyata bu epey işini görür, tam fiyat/performans ürünü dediğiniz model önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim.

Motosikleti
BMW 1300 GS ADV
Nucrotech veya motowolf ' ün ürünleri kalitelidir. Kemik gibi sağlamdır.

Motosikleti
Yamaha Xmax-400 2018
TVS Jupiter 125 motor için tavsiye ettiğiniz bir model varmı. 80 85 hızla gittiğinde sorun çıkarmayacak. Bütçem max 800tl

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Motosikleti
Suzuki Burgman 650
hiç faydalı bi aparat değil, yolda dikkatinizi dağıtır.
Sürekli bakılmayacak anlık olarak bakılacak sonra yoluna devam edilecek. Paketçiler gibi maç izlenirse tehlikeli olur tabi. 10 senedir kullanıyorum tehlike arz edecek bir durum söz konusu olmadı.

Sürekli bakılmayacak anlık olarak bakılacak sonra yoluna devam edilecek. Paketçiler gibi maç izlenirse tehlikeli olur tabi. 10 senedir kullanıyorum tehlike arz edecek bir durum söz konusu olmadı.
hocam 1 saniyelik bile gözünü yoldan ayırınca metrelerce yol alıyorsun, zafer akçayın bolca videosu var bu konuda. 1 saniyede dünya değişir diyor :)

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
hocam 1 saniyelik bile gözünü yoldan ayırınca metrelerce yol alıyorsun, zafer akçayın bolca videosu var bu konuda. 1 saniyede dünya değişir diyor :)
O kadar hızlı gitmiyorum en azından ben gitmiyorum. Zafer Akçaydakiler tam sopalık zaten %90 ı acemi saçma sapan yapılan kaza yapıyorlar. Aksiyon kamerasını takan kendini trafik polisi zannediyor kuraldan çok kuralcı oluyorlar. Daha takiip etmiyorum o videoları. Canım çok sıkılırsa ancak göz gezdiririm.

O kadar hızlı gitmiyorum en azından ben gitmiyorum. Zafer Akçaydakiler tam sopalık zaten %90 ı acemi saçma sapan yapılan kaza yapıyorlar. Aksiyon kamerasını takan kendini trafik polisi zannediyor kuraldan çok kuralcı oluyorlar. Daha takiip etmiyorum o videoları. Canım çok sıkılırsa ancak göz gezdiririm.
hocam ben hızdan bahsettim mi :)
şehir içinde 30 la bile giderken 1 saniye önüne bakmasan 8 metre yol kat ediyorsun, öndeki araca yapışabilirsin yakın mesafe takipte. yine de sen bilirsin tabi, ille de alacam diyen birine yapcak bişi yok, ancak ben yine de uyarımı yapmış olayım.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
hocam ben hızdan bahsettim mi :)
şehir içinde 30 la bile giderken 1 saniye önüne bakmasan 8 metre yol kat ediyorsun, öndeki araca yapışabilirsin yakın mesafe takipte. yine de sen bilirsin tabi, ille de alacam diyen birine yapcak bişi yok, ancak ben yine de uyarımı yapmış olayım.
Can kurtaran bakışı atarken de 1 sn geçiyor ona bakarsanız. :) 10 senedir kullanıyorum zaten sırf o yüzden kazam olmadı merak etmeyin. Telefon tutucu olarak gidona çanta olarak kullanıyorum. Önümdeki aracı niye yakın takip edeyim. Takip mesafesi bırakıyorum. Dedikleriniz öndeki aracın tamponuna kadar yapışanlar için geçerli. Alacağım demiyorum 10 yıldır kullanıyorum dediğim gibi. Uyarın için yine de teşekkürler ne diyeyim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar