Motor için telefon tutucu (tripod) önerisi

Merhaba, şehir dışı ve şehir içi kullanabileceğim. Motor için telefon tutucu arıyorum. Telefon bozmayacak bir şey arıyorum. Birde gerekli değil ama açısı iyi olursa belki kendimi çekerim :D. Tavsiyeniz var mı? bütçe max 2000 TL.

Motosikleti
D400
160-170 gibi hızlarda sence sağlam mıdır?

hocam benim motor 135 i geçmiyor, 1 saat civarı o hızla otoyolda sürdüm hiçbirşey olmadı.

motoru dağda devirdim, koruma demiri, kafa grenajı , tur camı paramparca oldu 2 hafta topalladım ancak telefon tutucudan telefon çıkmadı bile sabit duruyordu.

açıkçası ben çok memnumum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

bu arada bende bu var, bunun ilave titreşim modüllüleri var bi de ek parça.

https://www.nukrotech.com/nukrotech-mrt-city-motosiklet-telefon-tutucu

hocam benim motor 135 i geçmiyor, 1 saat civarı o hızla otoyolda sürdüm hiçbirşey olmadı.

motoru dağda devirdim, koruma demiri, kafa grenajı , tur camı paramparca oldu 2 hafta topalladım ancak telefon tutucudan telefon çıkmadı bile sabit duruyordu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

Tamamdır, şirkete yazdım tavsiye model istedim. Teşekkür ederim tavsiye için

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------

Bu arada geçmiş olsun umarım sende bir sorun yoktur.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
nukrotech titreşim modüllü telefon tutucu; net çözüm. hem de ucuz.

Ben de aynısını kullanıyorum, 4bn km yol yapmışımdır, bu yaz yarısı da bozuk köy yollarında hoplaya zıplaya oldu bu yolların, telefonum hala sağlam.

Bunlar iyi hoş da benim ıskartaya çıkan iPhone 8’e uymuyor mesela. Universal yapmışlar hepsine uysun diye, devasa boşluklar kalıyor ve rahatsız edici.
Tam uyanını bilen varsa alırım bi link.

Motosikleti
Honda Forza
Nukrotech m26 aldım 1750tl ye. Yolda bi kaç kez de elimle çekiştirdim kontrol için şu anlık problem yok.

Ben knmaster aldım ama dediğim çok büyük ya, rahatsız etti beni. Bunu telefona göre yapmak neden zor?
Şu an nasıl modifiye ederim onu düşünüyorum.
Onun dışında zımba gibi tutuyor benimki de, iyi şimdilik.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Nukrotech de biraz technical öpüyo yalnız. Soldaki Nukro Alço, sağdaki Amma uzun.
Şimdilik gıpraşımlısını bulamadım ama orada da geçiriyorlardır. Amma uzuna da bakınız.
2e4uf7t.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar