Motosiklet talanı

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
ben iyi nefes tutarım alp
yardıma geleyim mi?
şarjlı matkabıda kaparım gelirken
daha çabuk batırırız... :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Şimdi mete çıkar ceryan çarpar falan der....Şarjlı olmaz ona göre....Elden çevirmeli olacak...2 milyon delik acacam.....:queen: :queen: :queen:

yoooooh meee.... yooooh meee (devamı arkadaşlardan)

İstanbul lular duyduğuma göre Honda taşıyan gemi yarın saat 25.30 sularında boğazdan geçicekmiş....Ben yola çıkıyorum siz hazırlıklarınızı yapın...

Alttan matkapla delecem siz şile açıklarında bekleyin....:queen: :queen: :queen:

:queen: :queen: :mrgreen:

Son düzenleme:
ahhhh ülen ahhhh gitti canıııııım bmw ellerin eline ne olurdu,düşse benim elime...

bizde olsa, denizde bulunan motor vergisi yapar :) yine beleşe vermezlerdi o motorları.. :)

Bizim burda batmazlar ki....Denizlerimizi bilem beğenmiyorlar...Ne var yani burdan geçip şööle bi yan yatsaydı?...Yatmaz ki ....Yatırmazlar ki.....:queen: :queen: :queen: :queen:

İstanbul lular duyduğuma göre Honda taşıyan gemi yarın saat 25.30 sularında boğazdan geçicekmiş....Ben yola çıkıyorum siz hazırlıklarınızı yapın...

Alttan matkapla delecem siz şile açıklarında bekleyin....:queen: :queen: :queen:

:queen: :queen: :queen: :queen:

alper öyle olsun demek sadece istanbulluları çagırıyon he. ulen biz yurdun öbür ucundayız diye üvey evlat muamelesimi görcez biz mt'li degilmiyiz:salut:

görcen olim sen. yamaha fatih sultan mehmetin yaptıgı gibi gemileri karada yürütüp rizede denize gircekmiş . ben sana ordan birtane r1 verirsem ne oluyum hatta bırak r1 i ybr 125 bile yok.:farao:
:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar karadeniz kıyılarında bağlantılarım sağlamdır ekibi olusturun.
Not: iyi fikir aslında ha :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
yıllardan beri marmariste böle bir gemi batmadıya ona yanarım .. hadi marmaris ufak yer koyun taşıyan petrol taşıyan batıyoda bi tanede motor taşıyan batmıyo yaa..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Denizden bulduğun senindir....Ama bildirmek kaydıyla....

Evet bu kanun dünyanın her yerinde uygulanıyor....Adam motorlarını dökmüş tek tek toplayıp onların tamirlerine uğraşacağına sigortadan parasını alıcak...Motorların peşine bile düşmeyecek....Bu durumda motoru denizden çıkaran ben motor buldum denizden diyip kendi adına tastikletecek...Ve sahibi o olacak....

Ama Türkiye de olsaydı bu olay kesin veraset intikal vergisine yakın daha başka ad altında vergi alırlardı...Beleşe motor bulma vergisi....Yani bedavadan bırakmazlardı...:queen:

20 yıl Samsun Limanında bekledim batan gemileri; Birkaçtane Rus gemisi battı ama işe yarar bişey yoktu; 5 yıldırda İzmitteyim Körfez çok durgun gemi filan batmaz burda :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

aha bende gidem gari de bi makine alayım kendime ordan varmı len gelen:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar