Motosiklet programları

ben ntv deki 0 100 programını çok sewiyorum. motorla giden herşey bu programın konusu. sloganı da bu ve öyle

gecen fuara gıttıler zaten orda ama konuya cok yabancılar hepımız motorlarla ılgılendıgımız ıcın ozellıklerını bır cırpıda soleyebılırıoz yada az cok burda okuduklarımızdan fıkır sahıbıyız ama orda ellerınde bı kagıt okumaya calısıorlar...bu hos degıl ama suc onların degıl uzmanlasmı bır motosıklet programı yaomayan kanalda sunucuda degıl...

evet o fuarlar btırıyor motorun ustundekı mankenler baya hos oluyolar ama 1 saatte anlatıp gecıyolar tam goremıyorum motorları :p.Aslında bır kanala dılekce fln yazsak cok ızleyıcısı olur seyırcı aç motor programlarına desek bır faydası olurmuki ?

akıllı tv de hep yayınlanıyo ama motosiklet kazaları :mrgreen::mrgreen:

Onları bende izliyorum :mrgreen: bazıları cok komık oluyor essek gıbı atıyor bazen motor adamları ::koop::::koop::::koop::

o değil annem onları gördükçe "vah vah gitti çocuk diyo" :mrgreen:
anne diyorum adamların korumalıkları var bişey olmaz nasıl olmaz uçtu diyo :mrgreen: anlat anlatabilirsen. .

arkadaşlar discovery channel kabloluda hala duruyo ::baaas:: aynı şekilde programda duruyo tabi :cat:
yani en azından bende duruyo :)

ayarlamak isteyenler içinde C-11 yayınından ayarlanıyız :mrgreen:

herkese iyi seyirler :cherry: :cherry:

hele bir dizisi olsada motor kolıklerınde ilgi ile izlediği,
bizde izlesek,
''LASTiK YAKIMI'' diye::148::::151::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar