Motosiklet programları

Bu konudan cok utanıyorum motosıklet sever olarak...televizyonda onca otomobıl programı varken ben şimdiye kadar hiç motosıklet programı gormedım keşke motosıklet programlarıı olsada bu motorculara olan onyargıda kalksa sizinde bu yonde tepkilerinizi bekliyorum...

bi tane vardı motokeyf diye tv8 de şimdi kaldırıldı.motokeyfın sıtesınde fb tvde cıkcaz dedıler ama fb tv yayınlamıyo garıp bı durum...

Motokeyf vardı şu an bencede yayınlanmıyor bir zamanlarda da Ayşe Şule Bilgiç'in "Rüzgarın kızı" programı vardı ve çok keyifliydi bir an önce motosever olarak böyle programlar görmek istiyoruz.

Motokeyf - FB TV (Türkiye'nin tek motosiklet programı)
Cumartesi 17:00
Pazar 16:00
:cat:

Moderatör
Diskoveri çenıl'da var bir iki program, ama hiç Türk yapımı motosiklet programı yok.. Ne acı..!

evet discovery channeldakı superdı motoru komple montajlıyolardı ben hep izlerdim ama d smart çaldı kanalımızı...

Ne yani hiçmi motosiklet programı yok? Yazıklar olsun eskiden ne güzeldi motosiklet modelleri tanıtılırdı test yapılırdı özellikleri anlatılırdı geziler yapılırdı bizde ne güzel izlerdik..:pale:

Arkadaşlar geçen gün arabayla giderken radyoda düzgün bi program arıyodum ki bi motosiklet lafı geçti.İlk başta kulaklarıma inanamadım ama harbiden radyoda motosiklet programı varmış.Neyse sonuna yetiştim ama yarın dinliycem.Programın adı: Motorda yaşam,89.4 Yaşam radyo,Hazırlayan:Gürkan erdoğan

Kısaca Arkadaşlar motorsikiklet sevenimiz cok türkiyede milyonlarca motorsiklet kulanan ve sevenimiz var sırf motorsikiklet tv cıksa bence tutar reklam alır

arkadaşlar birde akıllı tv de motor programı oluyo hafta sonları akşam üzeri denk geldim birkaçkere... gerçi sadece yarışları, kazaları ve ingilizce olarak nadiren bazı motor modelleri ve özelliklerinden bahsedilebiliyo... ama yerli yapımı şöyle teknik özellikli kıyaslamalı bi program arıyosanız çok beklersiniz, azınlık olduğumuz için rating kaygısından dolayı yapılmayacağından eminim... malesef...

arkadaşlar motosayko var şimdide gerçi ben netten takbediyom ama gayet güzel

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar