Motosiklet.Net İŞ AĞI

Çağrı merkezi elemanıyım.Aradığınızda nasıl bağlanılır,çalışanı firma zannetmeme(arayanların çağrı merkezi elemanını firma sanıp ağzına etme çabaları(bu tarz elemanları çok seviyor ve kulaklarını çok çınlatıyoruz 😈☺)) ,arayanların hangileri kötü niyetli tarzı konularda bilgi verebilirim.

Bilgisayar programcılığı öğrencisiyim ama daha okurum
Otomasyon programcılığı ile çok ilgiliyim İzmirde staj 1-1.5 senelik deneyimim var ve arttırmak isterim
Zıpkınla fena dalarım varsa bi tur tekneniz çalışırım
Kızıl saçlı sakallı olduğumdan güzel turist takliti yaparım

masaüstü bilgisayar tamir , Microsoft SQL server , Windows server , bilgisayar ağ kurulumları ve CISCO işleri , barkod sistemleri , muhasebe programları satış eğitim kurulum (ETA , LOGO , NEBİM , MİKRO )

[email protected]

Sanırım en acayip işlerden biri bende. Gemi acentesi operatörüyüm Çanakkale boğazı hakkında her türlü bilgi , tanker trafiği , yerlı yabancı personel değişimi bot hizmetleri,arıza marıza ,her türlü liman deniz işleri ve tabi geminiz flan varsa takip ve supply opratıons bilumum ilgilenilir. :queen:

Dede mesleği KUYUMCULUK. herturlu evlenecek ciftlere tektasda yardimci olurum. Ayrica emlak ofisimiz var şişli de. Beklerim herkezi

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Şuan X bir sirketin servisinde çalışıyorum QRS ve HHP servicerim. Back ofis işlerinede bakıyorum.
Fakat Microsoft yazılım ve veritabanı uzmanıyım. Elimde e-ticaret ve e-emlak siteleride hazır mevcut.İsteyene kodlar ile birliktede verebilirim. Yazılımda kendimi geliştirmek istiyorum. Burdan Almanyadaki miroslava da selamlarimi yolliyorum. :)))

mail: [email protected]

Fotoğrafçıyım, çocukların, bebeklerin özel günlerinde, düğün ve nişanlarda fotoğraf çekiyorum.

İTÜ Teknokentte bir yazılım firmasında Yazılım Uzmanı olarak çalışıyorum.
Bu arada aramızda teknoloji işlerinde çalışan baya arkadaş varmış.

benim için organizasyon
her türlü kurumsal etkinlik toplantı ve detaylı tanıtım işi yerine göre 360 derece reklam ajansı olabiliyoruz.
düğün dernek işleri bizim alana girmiyor ne yazıkki

[email protected]

Sadece 22 yaşında olmama rağmen Turizm şirketinde veri uzmanı ve fiyat analistiyim hemde 2 üniversite mezunuyum işsiz kalırsam iş buradan iş bakıcam valla :) herkes teknoloji alanında çalışıyormuş ne güzel

F54

Iyu
Madem Konusu Açılmışken Bende Paylaşayım İstedim,

Kimin İşine Yarar Bilemem Ama,

Benzin İle Çalışan En Az 1 Silindirden Oluşan Ve Sırası İle 2..3..4 Silindir diye Uzayıp Giden MOTOSİKLET'lerin,

Tamir İşlerinden AZDA OLSA ANLARIM Ve Müdahale Edecek Alet Ve Edavat'lara Sahibim,,,

Şu Sıralar DAHA GENİŞ MOTO GARAJ Aramaktayım,

En Kısa Sürede Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz İnşaAllaH...

Moto GaraJ,
535 939 20 86

İstanbul/GaziOsman Paşa...

Çok mütavazi'sin be toprağam senin kadar anahtar tutabilsem moto gp de teknik servis teknisyeni olarak honda da çalışırım :)

Bilgisayar programcısıyım.

Tercihen Linux olmak üzere sunucu yönetimi, izlenmesi ve savunması. Cisco'dan IT Essentials ve CCNA Discover 1-4 sertifikalarım var.

Web için: hem front-end hem back-end geliştirme. Özetle web sitesi kurma, geliştirme, özelleştirme.
Masaüstü için: kişisel ve küçük-orta ölçekli firmaların ihtiyaçlarına yönelik yazılımlar.
Mobil için: Android ve iOS için uygulama geliştirme. Varolan projeyi devam ettiremem, native kod ile yazmıyorum ama yazılımı çıktısı %100 native olur(oyun geliştirme yok).

İletişim için: [email protected]
LinkedIn: https://linkedin.com/in/kaanklky

Başlığı açan arkadaşa ayrıca teşekkürler.

Phonegap? :)

"ne iş olsa yaparım" cılar yok mu burda :)

bende bilgisayar öğretmeniyim ama adliyede çalışıyorum. malum atamalar sıkıntı :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kiralik katilim, sadece forumdaslara ozel %20 indirim yapiyorum.

poEvlJ.jpg
[/url][/IMG]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba ,

İnşaat malzemeleri konusunda yurt içi ya da yurt dışı tedarikçi firmada çalışıyorum. Alt yapı , üst yapı , enerji vs tüm projelerinizde yerli üretim ya da ithal malzeme konusunda destek verebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar