Motosiklet.Net İŞ AĞI

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Krav Maga Federasyonu Marmara bölge temsilcisiyim.
beylikdüzünde ders veriyorum.
size karışanı benzin karşılığı dövmem size nasıl döveceğinizi öğretirim :D

hocam krav maga ve kickboks gibi sporların uzakdoğu sporlarına göre daha etkili ve sokak kavgalarına yeterli olacağı söylenir uzakdoğu sporları Türkiye şartlarına göre yetersiz midir?

profesyonel denizciyim

konu hakkinda pm den mesajla ulasanlara merak ettikleri hususlari cevaplayabilirim

saygilarimla

Devlet memuruyum işe yaramaz ama yeni bir girişimle bir atölye patlattık cafe racer projeleri hazırlıyoruz. Her türlü motosiklet den cafe racer yapılır :) Retro moto Work:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben dizilerde kamera grubunda calisiyorum dit (dijital görüntü teknisyeni) veya focus puller olarak güzel köylü poyraz karayel acil ask araniyor iliski durumu karisik gibi bir cok dizide calistim suanda star tv de gündüz kusaginda yayinlanan günlük bir dizi olan askin bedelinde çalışmaktayim muhtemelen kimseye yardimim dokunmaz ünlüler ile fotoraf disinda 😂

tıp 1. sınıf öğrencisiyim Ankarada 4. 5. sınıftan önce hiç bi işinize yaramam :D ama bu posttan 4 5 yıl sonra ararsanız 2 3 dkda ambulanstan hızlı bi şekilde yanınızdayım önce ambulans sonra beni arayabilirsiniz

Yazılımcıyım. Muhasebe, erp sistemleri üzerine web ve masaüstü yazılımları yapıyorum. Ayrıca mali müşavirim. Aktif olarak hem mevzuatı, muhasebe uygulamalarını hem de yazılım teknolojilerini yakından takip ederim. Bu alanlarda özellikle de bu forum üyelerine yardımcı olmayı tabiki isterim....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar