Motosiklet kullanırken en çok yapmayı sevdiğiniz şey nedir?!!

Litresi 4 lira olan benzini yaktığımı bilmek. Acayip zengin hissettiriyor.

trafikte hiç beklemeden yol almak.her yere zamanında ve beklemeden ulaşmak.bu yüzden motosikleti çok seviyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tam diyecektim , "motosiklet kullanıyorsun daha ne olsun keyif almak için "
Fakat yazdığını okuyunca aynısını kendimde yaptığımı farkettim :) Birgün birisi altına almazsa iyidir :)[/QUOT

bi ara az kaldı gidiyordum :) bi yayaya yol vericem diye transit bindiriyodu az daha arkadan ..:) yaya sonra bana teşekkür edince işin tehlikesi gitti keyfi kaldı..:D

kalabalık trafikte kırmızı ışıkta beklerken egzosumdan çıkan ses bana dünyanın en iyi müziğiymiş gibi geliyor. belkide gerçekten öyledir..

Yolun ortasında tarlada yürüyormuşçasına kol kola yürüyen kız milletine boş viteste yaklaşıp tam arkalarına geldiğimde, gaza asılıp 4 silindir böğürtüsü sayesinde hepsini çığlık çığlığa 4'er metre havaya zıplatıp aynadan yere inmelerini izlemek :mrgreen:

Son düzenleme:
Kaskın içinde avaz avaz bağırarak şarkı söylemek .Tavsiye ederim enerjiyi boşaltıp deşarj oluyorsunuz(Kimsede duymuyor :p )

Aheste aheste giderken yolu seyretmek

Kırmızı ışıklarda yüksek devirle ilk olarak kalkmak

Kaskı takınca power rangers gibi olan kafamı seyreden insanlara bakmak :p

Ve bazen kızları görünce hafiften aragaz :cherry: Her motorcunun içinde küçük te olsa bir apaçi olabiliyor :cherry:

Son düzenleme:
Yolun ortasında tarlada yürüyormuşçasına kol kola yürüyen kız milletine boş viteste yaklaşıp tam arkalarına geldiğimde, gaza asılıp 4 silindir böğürtüsü sayesinde hepsini çığlık çığlığa 4'er metre havaya zıplatıp aynadan yere inmelerini izlemek :mrgreen:

Aynen :cat: bizimkisi tek silindir ama gene ufak bi ayy yapıyolar :p

havalı korna da iş görür :D

Müzik dinleyerek ayaklarımı koruma demirnin üzerine koymak :) sürücüler bakıyor napıyo bu manyak diye ama yoğun olmayan trafikte mükemmel bir keyif oluyor :cat:

hızımı sabitleyip müzik dinlemek ve etrafı seyretmek özellikle manzarası bol olan yerler favorimdir. :D

Zincirlikuyu-sarıyer arasında akşam olan trafikte,araçların arasından geçmek PAHA BİÇİLEMEZ :mrgreen:

motoru yokuşa sarıp gazı açınca motorun gücünü bana göstermesi ve ardından benim mutluluktan küfür etmem.evet doğru duydunuz. ... koyayıııııım şeklinde sağlam bir küfür savururum ve tüylerim diken diken olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar